Σύζυγος έστειλε λουλούδια στο σπίτι του αλλά δεν ήταν για τη γυναίκα του

από Μυρτώ Τζώρτζου

Την εβδομάδα που μας πέρασε συνέβη στην οικογένεια Cardone από τη Φλόριντα ένα αστείο συμβάν, το οποίο έγινε σε ελάχιστο χρόνο viral λόγω της κόρης της οικογένειας που το έκανε γνωστό στα social media.

Ένα πρωί η μητέρα Debbie έλαβε ένα μεγάλο μπουκέτο λουλούδια, τα οποία είχαν σταλεί από το σύζυγό της. Αυτό μάλιστα ήταν κάτι που συνέβαινε συχνά. Και φυσικά σκέφτηκε ότι ήταν για εκείνη. Λίγα λεπτά μετά αντελήφθη ότι ο άντρας της είχε κάποιον άλλον στην καρδιά του, τον Sebastian. Ποιος είναι ο Sebastian; Το 10 ετών σκυλάκι, ράτσας Bulldog, της οικογένειας, το οποίο πρόσφατα είχε υποβληθεί σε μια χειρουργική επέμβαση.

Την όλη ιστορία είχε κάνει η κόρη της οικογένειας, Lily, η οποία θεωρεί το σκυλάκο αδερφό της. Είναι δε μαζί τους από 9 μηνών και αποτελεί μέλος της οικογένειας. Μαζί με τον πατέρα της έστειλε τα λουλούδια στο σπίτι τους και φυσικά τα παρέλαβε η μαμά που νόμιζε ότι ήταν για εκείνη, κάτι εντελώς φυσιολογικό. Μαμά και κόρη ανέβασαν στο Twitter την ιστορία τους και αυτή έγινε αμέσως viral.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο