Η ιστορία μιας γάτας και ενός σκύλου που γυρνάνε όλα τα βουνά της Αμερικής μαζί

από Μυρτώ Τζώρτζου

Όταν η Cynthia Bennett και ο σύντροφός της επισκέφτηκαν τη φιλοζωική οργάνωση στο Κολοράντο των Ηνωμένων Πολιτειών Rocky Mountain Puppy Rescue, το 2014, σκόπευαν να υιοθετήσουν ένα ημίαιμο σκυλάκο golden retriever. Όμως τα πράγματα δεν έγιναν έτσι καθώς ένα ψηλό, ξερακιανό σκυλάκι με το όνομα Henry τους έκλεψε την καρδιά.

O Henry ήταν αποφασισμένος να υιοθετηθεί. Μόλις είδε το ζευγάρι έτρεξε και πήδησε στην αγκαλιά της Cynthia κάνοντάς της χαρούλες. Και εκείνη δεν ήθελε και πολύ. Τον πήρε σπίτι.

Η Cynthia και ο σύντροφός της αγαπούν πολύ την πεζοπορία και την ανάβαση στα βουνά της περιοχής. Και ήθελαν να έχουν μαζί τους τον Henry. Ο οποίος στην αρχή δεν ήθελε και πολύ αλλά με τον καιρό έδειχνε τρελή χαρά να πηγαίνει και να εξερευνάει τα βουνά.

Λίγους μήνες μετά το ζευγάρι αποφάσισε να πάρει ένα φίλο στον Henry για να μην είναι μόνος του καθώς έμενε αρκετές ώρες στο σπίτι χωρίς συντροφιά. Και η ιδέα ήταν αυτή τη φορά να του βρουν έναν πονηρό και φουντωτό φίλο, μια γάτα δηλαδή.

Και μια μέρα η Bennett επέστρεψε σπίτι με την Baloo, μια ημίαιμη γάτα Σιάμ, την οποία υιοθέτησε από ένα καταφύγιο κοντά στο σπίτι της. Έτσι ξεκίνησε η εκπαίδευση της γάτας στις αναρριχήσεις. Και είχε καλά αποτελέσματα, καθώς η Baloo φορώντας λουρί και μαζί με την υπόλοιπη οικογένεια έκανε με μεγάλη χαρά πεζοπορίες.

Η Baloo και ο Henry ταίριαξαν από την πρώτη στιγμή και έχουν γίνει αχτύπητο δίδυμο. Αχώριστοι και πολύ αγαπημένοι. Συχνά μάλιστα η Baloo, σαν κλασική τεμπέλα γάτα, ανεβαίνει πάνω στο στον Henry και πηγαίνουν μαζί.

Το ζευγάρι με τα δυο του ζωάκια έχουν γυρίσει όλο το Κολοράντο και τη γειτονική Γιούτα. Στο λογαριασμό του στο Instagram ανεβάζει φωτογραφίες από τα ταξίδια αυτά. Γάτα και σκύλος έχουν αποκτήσει φανατικούς φίλους που δεν χορταίνουν να τους βλέπουν μαζί.

 

https://www.instagram.com/p/BcX1SlkFG1d/?hl=el&taken-by=henrythecoloradodog

View this post on Instagram

They see me rollin 🚙

A post shared by Henry + Baloo (@henrythecoloradodog) on

View this post on Instagram

Hi 👋🏼I'm Cynthia ( @ourwildspirits ), Henry + Baloo's mom! I want to introduce myself with some fun facts. But first THANK YOU all for following our adventures! It means so much to us that so many people care about our little family that we are lucky enough to have ❤️ You all make this life possible for us + we are so grateful! • 1. I was THAT horse girl in school 2. I grew up in New Hampshire + Massachusetts 3. Birks + socks are my go-to (try not to judge 😂) 4. One day I plan to have a farm with horses, cows, alpacas, pigs, goats (all pets of course) 5. I have asthma and Henry is always there encouraging me to live the life I want to live because life's too short not to. 🤙🏼

A post shared by Henry + Baloo (@henrythecoloradodog) on

View this post on Instagram

🌻🌻🌻

A post shared by Henry + Baloo (@henrythecoloradodog) on

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο