petpet.newsΤΑ ΖΩΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΒίντεο: Ο Γιώργος Μαυρίδης έφερε σπίτι του τη σκυλίτσα της Ξάνθης και άρχισε τα παιχνίδια μαζί της

ΕΝΑΣ ΥΠΕΡΟΧΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ

Βίντεο: Ο Γιώργος Μαυρίδης έφερε σπίτι του τη σκυλίτσα της Ξάνθης και άρχισε τα παιχνίδια μαζί της

Δείτε τι λέει για αυτόν που την κακοποίησε

Μια από τις πιο ευχάριστες ειδήσεις των ημερών είναι η υιοθεσία της μικρής σκυλίτσας που κάποιος ανώμαλος και επικίνδυνος πετσόκοψε στην Ξάνθη από τον γνωστό tattoo artist και παρουσιαστή Γιώργο Μαυρίδη. Η ιστορία της Παλόμα, που τώρα λέγεται Τσίχλα, μας έχει όλους σοκάρει.

Ο Γιώργος ανέβασε σε story στο Instagram τη γνωμάτευση των ιατρών που δείχνουν τι ακριβώς έχει η σκυλίτσα και πόσο δύσκολη θα είναι η ζωή της από εδώ και πέρα. Επίσης αναφέρει πως ξεκινάει έρευνα για να βρεθεί ο υπεύθυνος για την κακοποίηση του ζώου.

Δείτε τι έγραψε στο Instagram:

“Σε άλλα νέα η μικρή μας έχει όνομα και λέγεται Τσίχλα, έχει μεγαοισοφάγο, αν κάνετε μια έρευνα στο διαδίκτυο, θα μάθετε τι είναι.

Οπότε από εδώ και στο εξής η Τσίχλα θα πρέπει να ζει την κάθε μέρα σαν να είναι μοναδική γιατί δεν γνωρίζουμε τι της επιφυλάσσει το μέλλον.

Θα πρέπει να τρώει όρθια για το υπόλοιπο της ζωής της, ίσως και να βελτιωθεί, ίσως και να πεθάνει από κάποια αναρρόφηση.

Είμαι προετοιμασμένος για όλα όπως πρέπει να είστε και εσείς που ενδιαφέρεστε για την πορεία της ζωής της.

Είμαι έτοιμος και εγώ αλλά και η οικογένειά μου να κάνουμε ό,τι χρειαστεί ψυχολογικά και οικονομικά για να της παρέχουμε την καλύτερη ζωή.

Τέλος να ενημερώσω όλους ότι μίλησα στον στρατηγό της αστυνομίας και του έδωσα όλα τα στοιχεία που οδηγούν στους υπόπτους. Αν δεν καλέσει σύντομα η αστυνομία για ανάκριση τα ονόματα των υπόπτων και δεν ασχοληθεί σοβαρά, θα πάρω σβάρνα όλα τα πάνελ και τα παράθυρα τηλεοπτικών εκπομπών θα γίνω γραφικός μέχρι που θα δημιουργήσω πρόβλημα σε μια ολόκληρη πόλη που ονομάζεται Ξάνθη.

Οπότε ξεκινήστε χτες να βρείτε τον ψυχολογικά άρρωστο γιατί θα αρχίσω να δημοσιεύω τα στοιχεία και κάποια μαγαζιά θα αρχίσουν να έχουν πρόβλημα.

Σκεφτείτε δηλαδή να σας αποκαλύψω το επάγγελμα του δράστη τι θα γίνει με τους υπόλοιπους του κλάδου που δεν έχουν καμιά σχέση με το συμβάν.

Σε περίπτωση που δεν ασχοληθεί σοβαρά ο νόμιμος εκπρόσωπος της προστασίας του πολίτης από ψυχικά διαταραγμένους συμπολίτες μας που είναι επικίνδυνοι για τα παιδιά μας, θα ασχοληθούν κάποιοι άλλοι που έχουν δείξει περισσότερο ενδιαφέρον για την υπόθεση. Καλή σας μέρα. ”

 

 

SHARE

Περισσότερα

MORE ΤΑ ΖΩΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

TOP LINE

Τραυματίστηκε σοβαρά η Μίσα, ο σκύλος του λιμενικού Χανίων, που έψαχνε ύποπτο πλοίο
Τι γνωρίζετε για τα μικρά γατάκια;
Ψάχνουν να βρουν αυτόν που σκότωσε με κλοτσιές στη Νίκαια την αδέσποτη σκυλίτσα Φώφη
Κλεισμένες γάτες στο κτίριο Βανκούβερ-Το χρονικό της κρατικής παράνοιας- Έβγαλαν μόνο τη μία
Ο φιλοζωικός σύλλογος “Φίλοι Καρδιάς” κατάφερε και έπιασε τον άρρωστο σκύλο-φάντασμα στα Καμένα Βούρλα
Τα πιο δημοφιλή ονόματα γάτας
Γιατί τα καφέ λαμπραντόρ ζουν λιγότερο και έχουν περισσότερα θέματα υγείας από τα άλλα χρώματα της ράτσας;
Γιατί η γάτα μας τρώει χόρτα;
9 πράγματα για τις πορτοκαλί γάτες που ίσως δεν ξέρετε
Ο Γιάννης Δημαράς επισκέφτηκε το Καταφύγιο Αδέσποτων Λαυρίου και κάνει έκκληση για τροφές
6 συμβουλές για αυτούς που έχουν ή πρόκειται να υιοθετήσουν ένα τυφλό γατάκι
Κατοικίδια και αεροπλάνο: Τι πρέπει να γνωρίζετε πριν ταξιδέψετε