Η υπέροχη ιστορία δυο μικρών γατιών που δεν ξεκολλάει το ένα από το άλλο

από Μυρτώ Τζώρτζου

Δύο πανέμορφα γατάκια που ζουν μαζί και δεν σταματούν να αγκαλιάζονται είναι τα πιο δημοφιλή ζωάκια αυτές τις μέρες στο διαδίκτυο. Οι φωτογραφίες τους μάλιστα έχουν συγκινήσει αμέτρητους ανθρώπους που δεν σταματούν να εκφράζουν τα συναισθήματά τους για αυτά.

Ο Louie και η Luna είναι δυο γατάκια που σώθηκαν από τη φιλοζωική οργάνωση STAR Rescue in Gainesville και μεταφέρθηκαν σε καταφύγιο ζώων. Εκεί γνωρίστηκαν και έγιναν αχώριστοι φίλοι. Παρόλο που υπήρχαν και άλλες γάτες, ο Louie και η Luna έγιναν στην κυριολεξία αυτοκόλλητοι.

Κάποια στιγμή υιοθετήθηκαν και τα δύο από τον James, ο οποίος αρχικά πήρε το ένα.  Η ιστορία της υιοθεσίας τους έχει ενδιαφέρον. Η κοπέλα του James ήθελε ένα σκύλο. Πήγε στο καταφύγιο που ήταν τα γατάκια και τα είδε. Έτσι αποφάσισε να πάρει γάτα. Πήρε για υιοθεσία τη Luna και για φιλοξενία τον Louie μέχρι να βρει και αυτός το δικό του σπίτι.

Από τη στιγμή που τα γατάκια ήρθαν στο σπίτι συνέχισαν να είναι αυτοκόλλητα. Το ζευγάρι εντυπωσιάστηκε από το απίστευτο δέσιμο των δυο καθώς κοιμόντουσαν συνέχεια αγκαλιά. Και αποφάσισαν να μη δώσουν τον Louie αλλά να τον κρατήσουν και αυτόν. ” Κάνουν τα πάντα μαζί. Κοιμούνται μαζί, τρώνε μαζί, όλη την ώρα είναι αγκαλιασμένα. Τώρα μάλιστα που στολίσαμε και το δέντρο είναι συνέχεια δίπλα σε αυτό. Ανεβάσαμε στο Twitter φωτογραφίες και ο κόσμος δεν σταματάει να μας γράφει για αυτά. Το ότι μου λένε ότι βλέποντας τις φωτογραφίες τους φτιάξαμε τη μέρα είναι πολύ σημαντικό” λέει ο περήφανος μπαμπάς James.

980x cats-kissing-in-love-louie-luna-6-1 cats-kissing-in-love-louie-luna-2-1 cats-kissing-in-love-louie-luna-4-1 cats-kissing-in-love-louie-luna-5-1

cats-kissing-in-love-louie-luna-1

cats-kissing-in-love-louie-luna-3-1

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο