Από το καταφύγιο μοντέλο του Ralph Lauren και από εκεί στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης

από Μυρτώ Τζώρτζου

Η Tinkerbelle είναι ένα μικροσκοπικό σκυλάκι Papitese (Papilon/Maltese) από τη Νέα Υόρκη, το οποίο είναι ένα από τα πιο γνωστά σκυλάκια στον κόσμο. Σύμφωνα με την προσωπική του σελίδα στο Instagram, όπου έχει αμέτρητους followers, είναι μοντέλο, ηθοποιός, travel blogger, και fashionista. Εκτός από σελίδα στο Instagram, έχει λογαριασμό στο Twitter και το Facebook αλλά και πολλά βιντεάκια στο YouTube.

από τη Μυρτώ Τζώρτζου (petpetmag@gmail.com)

Η τελευταία περιπέτεια της Tinkerbelle είναι το ταξίδι της στο Λας Βέγκας, όπου μυήθηκε στα μυστικά της Sin City.

Η απίστευτη αυτή σκυλίτσα έχει ποζάρει σε πολλά περιοδικά και έχει λάβει τα καλύτερα σχόλια. Σύμφωνα με το περιοδικό Nylon είναι το πιο γλυκό σκυλάκι του κόσμου ενώ σύμφωνα με τη The Huffington Post είναι η Beyonce των σκύλων.

Η στορία της σκυλίτσας είναι πλέον γνωστή. Ζούσε σε ένα καταφύγιο όταν εντοπίστηκε από το σχεδιαστή Ralph Lauren, ο οποίος την πήρε για μοντέλο του. Η εμφάνισή της στο Harper’s Bazaar ήταν αυτή που την έκανε γνωστή σε όλον τον κόσμο. Έχει περπατήσει στα catwalks της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης για τους μεγαλύτερους σχεδιαστές και έχει παίξει σε μιούζικαλ στο θέατρο ST.George της Νέας Υόρκης.

 

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο