30χρονος έσωσε δυο σκυλάκια που βρήκε παρατημένα στην Αριζόνα

από Μυρτώ Τζώρτζου

Τον Δεκέμβριο του 2016 ο 30χρονος digital director Jordan Kahana βρισκόταν στην Αριζόνα σε ένα road trip. Σε έναν απομονωμένο και τελείως έρημο δρόμο, λίγο πριν τα Grand Canyon, είδε δυο μικρά σκυλάκια πεταμένα στο δρόμο. Στους έρημους δρόμους της Αριζόνας συχνά εγκαταλείπονται ζώα. Σύμφωνα μάλιστα με τα τοπικά δημοσιεύματα δεν είναι μόνο σκυλιά που μπορεί να συναντήσεις εκεί αλλά και γάτες, γουρούνια, κατσίκες, άλογα. Δυστυχώς ο λόγος εγκατάλειψης εκεί είναι γιατί δύσκολα κάποιος σε βλέπει και έτσι έχεις ελάχιστες πιθανότητες να τιμωρηθείς.

Τα μικρά-δεν ήταν ούτε δυο μηνών- ήταν πεινασμένα, αφυδατωμένα και εντελώς εξουθενωμένα. Ο Kahana βγήκε από το αυτοκίνητο, τα πήρε και στην πρώτη πόλη που συνάντησε τα πήγε σε κτηνίατρο. Και φυσικά δεν του έκανε καρδιά να τα αφήσει εκεί. Πήρε τηλέφωνο τους φίλους του, στους οποίους πήγαινε, και τους ανακοίνωσε να περιμένουν ακόμα δυο άτομα. Και εμφανίστηκε με τα δυο σκυλάκια, τα οποία και υιοθέτησε.

Η Sedona και ο Zeus, όπως τα ονόμασε, είναι οι φύλακες-άγγελοί του. H Sedona είναι πόλη της Αριζόνας, κοντά όπου τα βρήκε. Στα ταξίδια που κάνει ο Kahana, τα οποία είναι η μεγάλη του αδυναμία, τα δυο πανέμορφα και παιχνιδιάρικα αδερφάκια είναι δίπλα του αποτελώντας την καλύτερη παρέα και τους πιο πιστούς συνοδοιπόρους . Ο ίδιος μάλιστα μέχρι τώρα έχει ταξιδέψει μαζί τους σε 35 Πολιτείες στην Αμερική. Και ετοιμάζεται μαζί τους και για άλλα ταξίδια.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο