Ζευγάρι θέλησε να φωτογραφηθεί πριν το γάμο με το σκύλο του και αυτός έκλεψε την παράσταση

από Μυρτώ Τζώρτζου

Η φωτογράφηση ενός ζευγαριού πριν από το γάμο είναι κάτι που συνηθίζεται σε πολλές χώρες του εξωτερικού και μπορεί να γίνει λίγες μέρες πριν, ακόμα και λίγες εβδομάδες πριν. Το ζευγάρι φοράει τα καθημερινά του ρούχα και ποζάρει με διάφορα concepts. Αν μάλιστα ζήσουν  μαζί πολλά χρόνια, 20, 30 ή παραπάνω, αυτές οι φωτογραφίες είναι πολύ σημαντικές και για τους δύο.

Ένα τέτοιο ζευγάρι από το Campo Grande της Βραζιλίας, ο 32χρονος Alfredo Garcia και η 26χρονη Joyce Greffe, αποφάσισε να φωτογραφηθεί χαλαρά πριν από το γάμο του. Και οι δύο όμως δεν ήθελαν να είναι μόνοι τους αλλά αποφάσισαν να φέρουν και το τρίτο μέλος της οικογένειάς τους, τον υπέροχο και πολύ σκανδαλιάρη σκύλο τους, τον μόλις 9 μηνών Thor.

Ο γάμος του ζευγαριού θα γίνει τον Σεπτέμβριο και τον περιμένουν και οι δυο τους με ανυπομονησία.

Οι φωτογράφοι, όπως ξέρουμε, στήνουν το σκηνικό. Όμως ο Thor αποφάσισε να κάνει τα δικά του. Ο Βραζιλιάνος φωτογράφος, ο οποίος ανέλαβε τη φωτογράφηση του ζευγαριού, Nicolas Carrelo, θα πει: “Είχε τόσο γέλιο και τόση πλάκα αυτή η φωτογράφηση γιατί τελικά πρωταγωνιστής ήταν ο σκύλος. Σταματούσαμε συνεχώς και γελούσαμε με αυτά που έκανε. Βγάλαμε 1500 φωτογραφίες αλλά στο ζευγάρι έστειλα 80. Οι άλλες ήταν εντελώς τρελές λόγω σκύλου, που δεν καθόταν ούτε λεπτό ήσυχος. Και δεν περίμενα οι φωτογραφίες αυτές να έχουν τόση απήχηση στον κόσμο. Ο Thor τελικά έκανε μεγάλο καλό στην καριέρα μου χωρίς να το καταλάβω¨.

Οι φωτογραφίες αυτές είχαν πάνω από 60 χιλιάδες shares σε μια μέρα.

από τον Hidreley, αρθρογράφο από τη Βραζιλία. Πηγή: Bored Panda

Nicolas Carrelo Fotografia

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο