Μετά από μεγάλο αγώνα φιλόζωοι εθελοντές αναλαμβάνουν τη διαχείριση του άθλιου καταφυγίου “Άγιος Φραγκίσκος της Ασίζης” στην Περαία Θεσσαλονίκης

από Μυρτώ Τζώρτζου

Μετά από μεγάλο αγώνα των ανθρώπων-εθελοντών του “Φιλοζωικού Σωματείου Προστασίας των Ζώων νομού Θεσσαλονίκης”, με πρωτοστατούντες το Πρόεδρο Ηρακλή Δημητριάδη https://www.facebook.com/iraklis.dimitriadis.5 και της αντιπροέδρου Κορίνας Καταράκη https://www.facebook.com/korina.karataraki το ζήτημα του καταφυγίου του Σαμαρά Αγ. Φραγκίσκος της Ασίζης στην Περαία Θεσσαλονίκης είχε αίσιο τέλος.

Δείτε την ανακοίνωση και τις φωτογραφίες του https://www.facebook.com/iraklis.dimitriadis.5

Η υπόθεση Σαμαρά έφτασε στο τέλος της.

Σημερα η Εισαγγελεας, η κτηνιατρικη υπηρεσια, το υγειονομικο, η αστυνομια και ο δημος ηταν εκει στις 09.30 το πρωι.

Καθαριστηκε ο εξωτερικος χωρος απο συνεργειο του δημου κι επειτα μπηκαν μεσα και εγινε καταγραφη των υπαρχοντων ζωων.

Οι υπαλληλοι της κτηνιατρικης και του υγειονομικου εμειναν εμβροντητοι με αυτο που συναντησαν μεσα στο αυλειο χωρο και ιδιαιτερως μεσα στην κατοικια απο την βρωμια και τα κοπρανα ζωων και ποντικων.

Απο σημερα η διαχειριση περνα στη νομιμη με πληρεξουσιο διαχειριστρια του χωρου (γραμματεα του σωματειου μας) λογω ανικανοτητος του Σαμαρα και η εισαγγελεας μαλιστα μας προετρεψε σε περιπτωση αλλαγης κλειδαριας (οπως εγινε πριν ενα μηνα) να τη σπασουμε και να μπουμε μεσα και να καλεσουμε την αστυνομια.

Το φιλοζωικο μας σωματειο που δηλωσε παρον με εμενα σαν προεδρο, την αντιπροεδρο μας Korina Karataraki και την γραμματεα μας αναζητα πλεον νεο χωρο ωστε να μεταφερθουν τα ζωα και να κλεισει δια παντος αυτο το κολαστηριο !!!!

Δείτε τι συνέβαινε σε αυτό το καταφύγιο-κολαστήριο.

http://petpet.news/magazine/42749

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο