Αυτός ο σκύλος κατάπιε ένα μαχαίρι 20 εκατοστών

από Μυρτώ Τζώρτζου

Μια δύσκολη αλλά επιτυχημένη εγχείρηση έσωσε τη ζωή ενός μικρού σκυλιού που πάνω στο παιχνίδι κατάπιε ένα μαχαίρι 20 εκατοστών.

από τη Μυρτώ Τζώρτζου (myrto1@hotmail.com)

Το ενός χρόνου σκυλάκι Macie έπαιζε στην κουζίνα του σπιτιού του. Σύμφωνα με τη συνέντευξη που έδωσε η 46χρονη ιδιοκτήτριά του, Irene Paisley από τη Σκοτία στο BBC ” H Macie έπαιζε. Κάποια στιγμή άκουσα ένα θόρυβο και ο σκύλος άρχισε να βγάζει μια περίεργη φωνή. Νόμισα ότι όλο αυτό είναι πάνω στο παιχνίδι. Μετά θεώρησα ότι κατάπιε κάποιο από τα παιχνίδια του. Όμως άρχισε να αρρωσταίνει. Είδα ότι όλα τα παιχνίδια του ήταν εντάξει. Έπαθα σοκ γιατί δεν είχα καταλάβει τι έχει συμβεί.”

Η οικογένεια πήγε αμέσως στον κτηνίατρο γιατί ο σκύλος έβγαζε αίμα από τη μύτη. Η ακτινογραφία έδειξε ότι ο σκύλος είχε καταπιεί κάτι μυτερό. Η επέμβαση έδειξε ότι η Macie είχε τελικά καταπιεί ένα μαχαίρι. Η Irene δεν κατάλαβε πώς έγινε αυτό. Η υπεύθυνη κτηνίατρος είπε: ” Είναι η πρώτη φορά που βλέπω τέτοια ακτινογραφία. Η Macie είναι πολύ τυχερή. Ευτυχώς που κατάπιε πρώτα τη λαβή του μαχαιριού και μετά το υπόλοιπο μέρος. Και έτσι δεν έκοψε κάποια όργανα του σώματός της”.

Την επόμενη μέρα από την επέμβαση η σκυλίτσα έπαιζε κανονικά σαν να μην είχε συμβεί τίποτα. Θα πρέπει όμως να κάνει συχνά τσεκ απ για να παρακολουθείται η υγεία της.  

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο