Απίστευτο βίντεο: Γάτα πηγαίνει βόλτα καθισμένη στην οροφή αυτοκινήτου

από Μυρτώ Τζώρτζου

Ένα απίστευτο βιντεάκι κάνει αυτές τις μέρες το γύρο του διαδικτύου, στο οποίο μια γάτα πηγαίνει τη βόλτα της καθισμένη πάνω σε ένα αυτοκίνητο που έτρεχε.

Το περιστατικό αυτό έλαβε χώρα στη Νεμπράσκα των Ηνωμένων όταν η Michelle Criger και ο φίλος της αποφάσισαν να πάνε με το βανάκι τους μια βόλτα. Στην κορυφή όμως του βαν είχε εγκατασταθεί και κοιμόταν ο γάτος τους, ο Rebel, τον οποίο δεν είδαν.

Το βανάκι ξεκίνησε και άρχισε να τρέχει. Κάποια στιγμή η ταχύτητά του έφτασε τα 100 περίπου χιλιόμετρα. Ο γάτος παρέμενε στην οροφή, χωρίς να κρατιέται από πουθενά.

Ένα αυτοκίνητο, που παρακολουθούσε το συμβάν, επιτάχυνε και πλησίασε το βανάκι. Η οδηγός του Ronda Rankin, πανικόβλητη, άρχισε να φωνάζει στο ζευγάρι να σταματήσει. Έπειτα τους προσπέρασε και έφυγε.

Το βιντεάκι ανέβηκε στα social media και όλοι αναρωτιούνταν τι τελικά είχε γίνει. Κάποια στιγμή, βλέποντας η Michelle Criger τα ποστ αυτά, ενημέρωσε τον κόσμο ότι μετά την προτροπή της γυναίκας, εκείνη και ο φίλος της σταμάτησαν, κατέβασαν το γάτο από την οροφή και τον πήραν μέσα. Το πιο μάλιστα εντυπωσιακό από όλα ήταν, όπως είπε, ότι, σε αντίθεση με τους άλλους, ο γάτος δεν φαινόταν να έχει καθόλου ανησυχήσει.

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο