Captain Marvel: Βρείτε την κρυμμένη γάτα της στην αφίσα της ταινίας

από Μυρτώ Τζώρτζου

Μετά το επίσημο τρέιλερ της κινηματογραφικής ταινίας “Captain Marvel” ήρθε στη δημοσιότητα και η επίσημη αφίσα της, στην οποία βρίσκεται κάπου κρυμμένη και η εξωγήινη γάτα της Marvel, την οποία υποδύεται η Brie Larson, η Chewie. Είναι όμως στα αλήθεια η γάτα Chewie;

Η επικρατέστερη θεωρία, σύμφωνα με τα κινηματογραφικά περιοδικά του εξωτερικού, είναι ότι όντως πρόκειται για τη γάτα αυτή. Στα κόμικ όταν η Carol Danvers έφυγε από την Γη, πήρε μαζί και τη γάτα της. Όταν συνάντησαν τον Rocket Raccoon από τους Guardians of the Galaxy, ο Rocket προσπάθησε να σκοτώσει την Chewie, αναγνωρίζοντας ότι κατάγεται από την εξωγήινη ράτσα Flerken.

Αν και η Captain Marvel επέμενε ότι η Chewie ήταν μια απλή σπιτόγατα, η Chewie έκανε, τελικά, εκατοντάδες αυγά. Τα Flerken είναι ικανά να τηλεμεταφέρονται, να εκτοξεύουν δηλητηριώδη πλοκάμια από το στόμα τους και να έχουν ανθρώπινη νοημοσύνη. Φαίνονται όμως σαν γάτες.

Όσο για την επιλογή της 29χρονης Αμερικανίδας ηθοποιού και τραγουδίστριας Brie Larson για πρωταγωνίστρια της ταινίας, αυτή δεν είναι καθόλου τυχαία. Η ηθοποιός έχει καθιερωθεί στη βιομηχανία του θεάματος ως μια από τις πιο ισχυρές φωνές κατά του σεξισμού και των αρπακτικών στο Χόλιγουντ ακόμη και πριν το σκάνδαλο Weinstein.

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο