Δείτε τα απίστευτα πλυντήρια σκύλων που θα ξετρελάνουν τους σκυλόφιλους

από Μυρτώ Τζώρτζου

Πόσες φορές επιστρέφοντας από μεγάλη βόλτα ή εκδρομή με το σκύλο σας δεν παρατηρείτε ότι είστε πιο βρώμικοι από όταν ξεκινήσατε; Γιατί δεν μπορεί, λίγο χώμα, λίγη λάσπη, λίγη σκόνη, κάτι θα υπάρχει πάνω σας και κυρίως πάνω στο άτακτο και παιχνιδιάρικο ζωάκι σας. Και πόσες φορές δεν έχετε σκεφτεί να μπορούσατε ως δια μαγείας να εξαφανίσετε τη βρώμα αυτή και να μπείτε πεντακάθαροι μέσα στο σπίτι σας;

Ή πάλι πόσες φορές δεν έχετε σκεφτεί να μπορούσατε τουλάχιστον να πλύνετε το σκύλο σας ώστε να μην μπει τόσο βρώμικος μέσα στο σπίτι; Μια λοιπόν εταιρεία στην Αυστραλία κάνει τις σκέψεις αυτές πραγματικότητα δημιουργώντας τα ειδικά πλυντήρια… σκύλων. Ναι, καλά διαβάσατε.

Οι ειδικοί αυτοί χώροι-πλυντήρια, τα K9000 Dog Wash Demonstration, είναι self service και έκαναν δειλά δειλά την εμφάνισή τους το 2009 στην Αυστραλία. Τα πλυντήρια αυτά μπορεί να τοποθετηθούν οπουδήποτε. Σε shopping Malls, σε πλυντήρια αυτοκινήτων, σε Pet shop, σε πάρκο σκύλων, σε κτηνιατρείο, σε ξενοδοχειακά συγκροτήματα, ακόμα και σε παραλία. Το σημαντικό δε είναι ότι λειτουργούν 7 μέρες την εβδομάδα, 24 ώρες τη μέρα.

Πώς λειτουργεί όλο αυτό; Πολύ απλό. Βάζετε το βρώμικο σκυλάκο σας στην ειδική μπανιέρα και τον δένετε με το λουρί του σε συγκεκριμένο σημείο ώστε να μην μπορεί να φύγει. Στη συνέχεια τοποθετείτε το χαρτονόμισμα ή τα κέρματα (συνήθως κοστίζει 1 ευρώ και το λεπτό), επιλέγετε σαμπουάν και θερμοκρασία νερού και ξεκινάτε. Το μπάνιο του διαρκεί όσο εσείς έχετε επιλέξει ενώ στο τέλος υπάρχει και σεσουάρ για στέγνωμα.

Η εταιρεία κάνει το ντεμπούτο της στην Αμερικανική αγορά κατά τη διάρκεια του Global Pet Expo, που θα λάβει χώρα αυτές τις μέρες στο Ορλάντο των Ηνωμένων Πολιτειών.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο