Δυστυχώς θα μείνει ανάπηρος ο σκυλάκος που πατήθηκε από απάνθρωπο οδηγό σε δρόμο της Μυτιλήνης

από Μυρτώ Τζώρτζου

Δυστυχώς είναι άσχημα τα νέα για το σκυλάκο, τον Πασχάλη, ο οποίος πριν από λίγο καιρό χτυπήθηκε επίτηδες από αυτοκίνητο την ώρα που έπαιζε στο δρόμο με ένα άλλο σκυλάκι σε κεντρικό δρόμο της Μυτιλήνης. Αυτός μάλιστα που τον χτύπησε έφυγε τρέχοντας χωρίς να δώσει καμιά σημασία στο ζώο που σφάδαζε. Το επίσης τραγικό της ιστορίας είναι ότι ο κύριος αυτός είναι γιατρός. Ο Πασχάλης δεν θα περπατήσει ξανά. Θα μείνει ανάπηρος. Αυτή ήταν η τιμωρία ενός αθώου πλάσματος που έπαιζε στο δρόμο χωρίς να έχει ποτέ του πειράξει κανέναν.

Διαβάστε την ανακοίνωση της Κιβωτού Μυτιλήνης, η οποία έκανε τα πάντα για να μπορέσει το ζώο να περπατήσει.

“Δεν θα ξαναπερπατήσει ο “Πασχάλης”, ο σκυλάκος που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στη Μυτιλήνη…. (10/7/2019).

Πριν μερικές εβδομάδες σας ενημερώσαμε για τον “Πασχάλη”, έναν αδέσποτο σκυλάκο, τον οποίο ένας ασυνείδητος οδηγός χτύπησε, παρέσυρε κάτω από το αυτοκίνητό του και εγκατέλειψε, στην οδό Ερμού στη Μυτιλήνη.

Μετά από σειρά επαφών με εξειδικευμένους ορθοπεδικούς κτηνιάτρους, τόσο στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης όσο και στην Αθήνα, η γνωμάτευση είναι ότι η κατάσταση του Πασχάλη δεν πρόκειται να βελτιωθεί – ο σκυλάκος κατά 99% θα παραμείνει ανάπηρος…

Έχουμε ήδη ξεκινήσει τις ενέργειες προμήθειας ειδικού αμαξιδίου για να μπορεί να κινείται, και ο Πασχάλης θα υιοθετηθεί στη Μυτιλήνη, για να έχει μια όσο το δυνατόν φυσιολογική ζωή και την αγάπη που του αξίζει.

Η ΚΙΒΩΤΟΣ Μυτιλήνης ευχαριστεί θερμά όλους τους απλούς πολίτες, από ολόκληρη την Ελλάδα, για τα συγκινητικά τους μηνύματα συμπαράστασης ή/και για την οικονομική τους βοήθεια, η οποία επέτρεψε να καλυφθούν τα έξοδα θεραπείας και εξετάσεων του Πασχάλη!

Ο μόνος ο οποίος δεν είχε τη στοιχειώδη τσίπα (ας αφήσουμε την ανθρωπιά….) ούτε καν να ρωτήσει για την κατάσταση του ζώου που παρέσυρε και άφησε ανάπηρο είναι ο δράστης.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΚΙΒΩΤΟΥ Μυτιλήνης, ο δράστης έχει ταυτοποιηθεί: πρόκειται για άνδρα, ιατρό στο επάγγελμα (!), στον οποίο έχουν ήδη βεβαιωθεί τα σχετικά διοικητικά πρόστιμα (αναμένουμε βέβαια την επικύρωσή τους από τη Δ/νση Κτηνιατρικής Λέσβου) και έχει σχηματιστεί δικογραφία για τη δολοφονική συμπεριφορά του.
Οψόμεθα στο δικαστήριο….”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΧΕ ΣΥΜΒΕΙ

Μυτιλήνη, βίντεο: Οδηγός χτύπησε σκύλο που έπαιζε, τον έσυρε με το αυτοκίνητo, τον σακάτεψε και τον παράτησε

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο