Πιτσαρία βάζει φωτογραφίες ζώων που χάθηκαν στις πίτσες που στέλνει στα σπίτια μήπως τα έχει δει κάποιος και βρεθούν

από Μυρτώ Τζώρτζου

Μια ιδιαίτερη και αξιέπαινη προσπάθεια στο να βρίσκονται σκυλάκια που χάθηκαν κάνει εδώ και καιρό μια πιτσαρία στο Νιου Τζέρσι των Ηνωμένων Πολιτειών. Βέβαια το πρώτο πράγμα που θα κάνουμε είναι να αναρωτηθούμε πώς μπορεί μια πιτσαρία να κάνει κάτι τέτοιο. Και όμως μπορεί. Όλα μπορεί να γίνουν αρκεί να έχεις τη διάθεση να τα κάνεις.

Η πιτσαρία λέγεται Angelo’s Pizza και βρίσκεται 45 χρόνια στο Matawan του Νιου Τζέρσι. Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, John Sanfratello, μετά από συνεννόηση με τους ανθρώπους που έχουν χάσει τα κατοικίδιά τους βάζει πάνω στο κουτί της πίτσας που στέλνει στους πελάτες του ένα αυτοκόλλητο με το ζώο που έχει χαθεί. Έτσι αν κάποιος από τους πελάτες του έχει ακούσει ή έχει δει κάτι για το ζωάκι αυτό, να έρθει σε επαφή με τον ιδιοκτήτη του ζώου ή με το ίδιο το κατάστημα.

Η όλη προσπάθεια ξεκίνησε όταν ένας άνθρωπος από την περιοχή που είχε χάσει τη γατούλα του, σε μια δυνατή καταιγίδα, και δεν μπορούσε με τίποτα να τη βρει, ζήτησε από το μαγαζί να βοηθήσει. Έτσι ο Sanfratello σκέφτηκε αυτόν τον πραγματικά πρωτότυπο τρόπο, για τον οποίο όλοι του δίνουν συγχαρητήρια. Και δεν είναι μάλιστα λίγοι, ακόμα και σε άλλες πόλεις, που ετοιμάζονται να το κάνουν το ίδιο για να βοηθήσουν ανθρώπους που έχασαν τα αγαπημένα τους ζώα.

Κείμενο: Ρέα Σταθοπούλου, petpetmag@gmail.com

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο