Το ανάπηρο από αυτοκίνητο σκυλάκι της Κοζάνης που δεν ήθελε κανείς βρήκε σπίτι στη Μ. Βρετανία

από Μυρτώ Τζώρτζου

Μια από τις μεγαλύτερες βοήθειες που μπορείς να δώσει στις φιλοζωικές και μια πραγματικά φιλόζωη πράξη είναι να υιοθετήσεις ένα ζωάκι με ειδικές ανάγκες. Δυστυχώς τα ζωάκια αυτά είναι τα τελευταία που υιοθετούνται από τους ανθρώπους, οι οποίοι δεν ξέρουν ότι με τη βοήθεια της οικογένειας που θα το πάρει, αυτό μπορεί να ζήσει ευτυχισμένο σαν όλα τα άλλα “κανονικά” ζώα.

Στο εξωτερικό είναι λίγο πιο ευαισθητοποιημένοι οι άνθρωποι. Υιοθετούν πιο εύκολα ανάπηρα, με ειδικές ανάγκες, μαύρα, άρρωστα, γέρικα ζώα.

Κάτι τέτοιο συνέβη και στην υπέροχη σκυλίτσα Μπιάνκα, η οποία πριν από 4 χρόνια, βρέθηκε από εθελοντές του Φιλοζωικού Σωματείου Κοζάνης ΑΓΓΙΖΩΟ https://www.facebook.com/aggizwo.kozanis/  χτυπημένη από αυτοκίνητο στην Κοζάνη.

Η σκυλίτσα δυστυχώς έμεινε ανάπηρη στα δυο της πίσω πόδια. Οι άνθρωποι της φιλοζωικής ζητούσαν απεγνωσμένα κάποιον να τη φιλοξενήσει ή να την υιοθετήσει καθώς η ζωή ενός ανάπηρου σκύλου είναι δύσκολη στο καταφύγιο.

Όμως 4 χρόνια δεν βρέθηκε κανείς να ανοίξει το σπίτι του για αυτή. Και έμεινε 4 χρόνια στο καταφύγιο. Ευτυχώς όμως μέσα στην ατυχία της στάθηκε τυχερή καθώς της δόθηκε μια δεύτερη ευκαιρία. Μια οικογένεια από τη Μεγάλη Βρετανία άνοιξε το σπίτι της και αγκάλιασε την ταλαιπωρημένη αυτή σκυλίτσα.

Εμείς της ευχόμαστε να ζήσει πολλά χρόνια και να έχει μια καλή ζωή.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο