petpet.newsΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑΣφράγισε η αστυνομία υπό κατάληψη κτίριο και άφησε 3 γατούλες εγκλωβισμένες μέσα

ΕΠΕΙΓΟΝ

Σφράγισε η αστυνομία υπό κατάληψη κτίριο και άφησε 3 γατούλες εγκλωβισμένες μέσα

Μέσα στο κείμενο θα βρείτε το ψήφισμα. Υπογράψτε να ανοίξει άμεσα το κτίριο

Εδώ και κάποιες μέρες, όπως όλοι γνωρίζουμε, έχει ξεκινήσει από την κυβέρνηση πρόγραμμα εκκένωσης όλων των κτιρίων που τελούν υπό κατάληψη.

Το Σάββατο που μας πέρασε, 2 Νοεμβρίου, έγινε εκκένωση της κατάληψης Βανκούβερ Απαρτμάν, δίπλα στην ΑΣΟΕΕ, και ιδιοκτησίας ΑΣΟΕΕ, στην οδό Μαυροματαίων και Δεριγνύ.

Σύμφωνα με κάποιο άτομο που ήταν μέσα στο χώρο, το οποίο κατέληξε στα κρατητήρια αλλά αφέθηκε ελεύθερο μέχρι το δικαστήριο, στο κτίριο που σφραγίστηκε υπάρχουν μέσα ζώα. Δυο σκυλάκια τα πήρε η Φιλοζωική, όμως μέσα στο σφραγισμένο χώρο παραμένουν 3 γατούλες, οι οποίες ζούσαν εκεί και προορίζονταν για υιοθεσία.

Οι συλληφθέντες ανέφεραν αρκετές φορές στην Αστυνομία και το Δήμο Αθηναίων ότι υπάρχουν μέσα γάτες. Οι άνθρωποι του Τμήματος Αστικής Πανίδας του Δήμου Αθηναίων απάντησαν ότι τους έχουν αφήσει νερό και φαγητό. Όμως το κτίριο σφραγίστηκε από παντού και τα ζώα είναι εγκλωβισμένα μέσα. Πόσο φαγητό και νερό τους έχουν βάλει; Πόσο θα αντέξουν;

Επειδή αυτό που έγινε είναι εντελώς αδιανόητο, παράνομο και απάνθρωπο, υπογράψτε στο ψήφισμα που ακολουθεί για να κάνουμε μια προσπάθεια να σώσουμε τις γατούλες. Θα παραδοθεί στον Πρύτανη.

Το Φιλοζωϊκό Σωματείο «Αδεσποτολόγιο», μέλος της Πανελλαδικής Περιβαλλοντικής Φιλοζωικής Ομοσπονδίας ζητάει την άδεια του Πρύτανη ώστε να επιτραπεί η είσοδος στο κτίριο σε ομάδα εθελοντών του Σωματείου, σε συνεργασία με το τμήμα Αστικής Πανίδας του Δήμου Αθηναίων, και να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες ώστε οι γάτες αυτές να απεγκλωβιστούν με ασφάλεια και να φροντιστούν όπως πρέπει σύμφωνα με τον Νόμο 4039/2012.

Η εγκατάλειψη των ζώων εγκλωβισμένων μέσα στο κτίριο αποτελεί ξεκάθαρη παραβίαση του Νόμου 4039/2012 καθώς ο εγκλεισμός στους στο κτίριο θα οδηγήσει αναμφίβολα στο βασανιστικό τους θάνατο από πείνα και δίψα.

Θα παρακαλούσαμε να έχουμε τη θετική σας απάντηση όσο το δυνατόν συντομότερα.

Θα σας πάρει 1 λεπτό να ψηφίσετε.                  https://secure.avaaz.org/el/community_petitions/_Ekklisi_gia_ti_sotiria_3_egklovismenon_gaton_se_ktirio_idioktisias_OPA/details/?fbclid=IwAR121BhjIRLl54RqjoC7oVQteTr3SV4sYwqEUC28CdSfbZMj0nhQuiE0R3M

 

SHARE

Περισσότερα

MORE ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ

TOP LINE

Η κακοποιημένη σκυλίτσα της Ξάνθης μεγάλωσε, ομόρφυνε, και περνάει τέλεια με τον Γιώργο
Οι 7 ράτσες σκύλων που μοιάζουν πολύ με λύκο
Δηλητηρίαση σκύλου ή γάτας: Τι πρέπει να κάνουμε και τι όχι
7 πράγματα που ίσως δεν ξέρετε για τα ζώα του Τσερνόμπιλ
Αστείες και αυθόρμητες εικόνες από την καθημερινή ζωή της Γαλλίας το 1950
Πώς υπολογίζουμε την ηλικία της γάτας
Κραυγή αγωνίας από τον Αλέξανδρο Ηλιάδη για τη δικαστική απόφαση για το μέλλον του καταφυγίου του
Τα αδελφάκια αυτά ζουν στην Πατησίων, εκεί που γίνονται τα γεγονότα. Ψάχνουν σπίτι γιατί κινδυνεύουν
Κλεισμένες γάτες στο κτίριο Βανκούβερ-Το χρονικό της κρατικής παράνοιας- Έβγαλαν μόνο τη μία
Καρυές Τρικάλων: Ακόμα ψάχνουν τον αδέσποτο σκυλάκο κλάπηκε από το χώρο που τον φρόντιζαν
Γνωρίστε το μεγαλύτερο και καλύτερο καταφύγιο γάτων στον κόσμο
Ο Γιώργος και οι γυναίκες του- Η μικρούλα από την Ξάνθη και η πιο μεγάλη, η Μόλυ