Ένα γιλέκο που κάνει το σκύλο σας έτοιμο για disco party και μπορεί να του σώσει και τη ζωή

από Μυρτώ Τζώρτζου

Αν νομίζετε ότι τα έχετε δει σχετικά με τα του σκύλου σας, το απίστευτο προϊόν που ακολουθεί θα σας κάνει να καταλάβετε ότι έχετε πολλά να μάθετε, και κυρίως, να δείτε ακόμα.

Ονομάζεται Disco Dog και λανσαρίστηκε στην αγορά πριν από ενάμιση χρόνο. Πρόκειται για ένα ρουχαλάκι, που νομίζεις ότι έχει βγει από τα 80’s και το οποίο φοράει σαν καζάκα, σαν γιλέκο ας πούμε, ο σκύλος μας. Τι κάνει όμως αυτό το φοβερό και τρομερό πράγμα, που λανσαρίστηκε στην αγορά πριν από ενάμιση χρόνο, αλλά τώρα λόγω καλοκαιριού είναι ιδιαίτερα χρήσιμο;

Το γιλεκάκι αυτό με τεχνολογία LED (256 LED’S) και έλεγχο λειτουργίας από smartphones συσκευές μέσω Bluetooth προσφέρει ασφάλεια-και στυλ- στο ζώο μας στους νυχτερινούς περιπάτους μαζί του καθώς με αυτό θα μπορούμε να το εντοπίσουμε αν απομακρυνθεί από την προσοχή μας. Με IOS και Android συσκευές μπορείτε να ελέγξουμεε και πώς θα είναι ο φωτισμός. Επίσης έχει και πρόσθετα χαρακτηριστικά ασφαλείας ώστε αν ο σκύλος χαθεί, να ενεργοποιηθεί αυτόματα ένα κυλιόμενο μήνυμα στο γιλέκο που θα γράφει “LOST DOG”. Είναι πραγματικά απίστευτα έξυπνη ιδέα.

Περιττό είναι να σας πούμε ότι αν έχετε να πάτε σε κάποιο πάρτι με θέμα τα 80’s, ο σκύλος σας με αυτό θα κλέψει την παράσταση.

Το Disco Dog υπάρχει σε τρία μεγέθη και σε διάφορα χρώματα, ανάλογα με την προτίμηση του…σκύλου σας.

https://www.youtube.com/watch?v=SO4DSasFB5o

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο