Τα 8 πράγματα που θα αγόραζαν οι γάτες αν πήγαιναν για ψώνια

από Μυρτώ Τζώρτζου

Αν θέλετε να αγοράσετε κάτι στη γατούλα σας, υπάρχουν στο εμπόριο αμέτρητα πράγματα. Τα περισσότερα όμως από αυτά μετά από λίγο χρονικό διάστημα θα τα έχει βαρεθεί. Αν όμως θέλετε κάτι που θα το χαρεί για πολύ καιρό και θα ασχολείται μαζί του-ευτυχώς για τα έπιπλά σας-τα 8 πραγματάκια που ακολουθούν είναι μια καλή πρόταση. Θα τα βρείτε στο Amazon.

1. ABO Cat fun tunnel

 

Πρόκειται για ένα παιχνίδι που θα ξετρελάνει τις γάτες σας και από τα λίγα που δύσκολα θα βαρεθούν. Η εξερεύνηση είναι από τις αγαπημένες ασχολίες τους όπως και το να μπαίνουν μέσα σε διάφορα πράγματα. Αν βάλετε και ότι το παιχνίδι-τούνελ είναι από βελούδο, τότε θα καταλάβετε γιατί είναι το κατάλληλο για αυτές. Αν δε έχετε περισσότερες από μία γάτες, τότε τα πράγματα γίνονται πιο ενδιαφέροντα. Η μια γάτα θα μπαίνει μέσα από τη μια πλευρά, η άλλη θα περιμένει στην άλλη. Ή θα μπαίνουν και οι δυο μέσα.  Θα ζήσετε μαγικές στιγμές.

2. PetFusion cat scratcher/lounger combo

Αυτό είναι πολλά πράγματα. Κρεβάτι, μέρος να ξύνει τα νύχια της, σπιτάκι για ξάπλες και γενικά ό,τι της έρθει στο μυαλό. Οι περισσότερες γάτες τρελαίνονται με αυτό. Μπορείτε να το βάλετε κοντά στο παράθυρο για να κάθονται και να ατενίζουν με τις ώρες έξω.

3. Armarkat cat tree

Ονυχοδρόμιο, σπιτάκι, δέντρο, πολλά πράγματα σε ένα. Και σε διάφορα ύψη ανάλογα με αυτό που επιθυμείτε. Από τα αγαπημένα των γάτων. Εδώ θα ανέβουν, θα ξύσουν τα νύχια τους, θα σκαρφαλώσουν, θα κρυφτούν και γενικά θα περάσουν την ώρα τους ευχάριστα.

4. Cat Catcher mouse wand

Όχι δεν θα μαστιγώσετε με αυτό τη γάτα σας. Πρόκειται για το best seller γατο-παιχνίδι του Amazon που πρέπει όλες οι γάτες να έχουν. Καθώς το σέρνετε στο πάτωμα αυτό μετακινείται, βγάζει έναν ήχο που τρελαίνει τις γάτες. Και τρέχουν σαν τρελές να το πιάσουν. Το παιχνίδι μόλις άρχισε.

5. Κ&Η heated cat bed

Οι γάτες αγαπούν τη ζέστη. Για αυτό τις βλέπουμε το χειμώνα κουλουριασμένες δίπλα στο τζάκι ή πάνω στο καλοριφέρ. Επίσης για ζέστη κάθονται και πάνω στους υπολογιστές, τους οποίους μάλλον προτιμούν περισσότερο από όλα. Το κρεβατάκι αυτό είναι το καλύτερο δώρο για αυτές. Διατίθεται σε δυο διαστάσεις, σε διάφορα χρώματα και το κάτω μέρος του είναι ζεστό και ανθεκτικό. Μπορείτε να το πλύνετε άνετα όσες φορές θέλετε χωρίς να πάθει τίποτα.

6. Kitty Cot window perch

Παρατηρητήριο γάτας. Το πρωτότυπο και αναπαυτικό αυτό κρεβατάκι στηρίζεται με βεντούζες σε παράθυρα για να μπορεί η γατούλα σας να ξαπλώνει και να βλέπει έξω. Αν μάλιστα βάλετε πάνω του και το δικό της κρεβατάκι, τα πράγματα γίνονται πιο ενδιαφέροντα.

7. Non-toxic cat litter

Άμμος υγιεινής, μη τοξική, χωρίς άργιλο και με το πλεονέκτημα να συγκρατεί τις μυρωδιές. Προστατεύει τη γατούλα σας, προστατεύει και εσάς.

8. Pioneer Pet Ultimate scratching post

Συνδυάζει την αναρρίχηση με το ξύσιμο των νυχιών. Αρέσει τόσο στις γάτες που ξεσπάνε σε αυτό και όχι στους καναπέδες σας.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο