Αν ταξιδεύετε με το σκύλο σας, αυτά είναι τα καλύτερα καλύμματα αυτοκινήτου

από Μυρτώ Τζώρτζου

Όσο και αν αγαπάτε το σκύλο σας, όταν εκείνος κάνει την ανάγκη του στο κάθισμα του αυτοκινήτου σας, σας έρχεται να λιποθυμήσετε. Τι να κάνει όμως και αυτός; Τίποτα. Εσείς πρέπει να κάνετε. Και η λύση είναι μια. Να αγοράσετε ένα καλό και έξυπνο κάλυμμα ώστε να προστατεύεται το σαλόνι του αυτοκινήτου σας όχι μόνο από τις ακαθαρσίες του σκύλου σας αλλά και από τις τρίχες του, τις γρατσουνιές του και διάφορα άλλα. Το PETPETNEWS έψαξε στο amazon.com και βρήκε τα καλύτερα καλύμματα, για όλες τις περιστάσεις και όλα τα γούστα.

  1. BARKSBAR LUXURY PET CAR COVER

Είναι πολύ εύκολο στη χρήση καθώς μπαίνει και βγαίνει σε ελάχιστα δευτερόλεπτα. Ταιριάζει σε όλα τα αυτοκίνητα καθώς κυκλοφορεί σε διάφορα μεγέθη, είναι αδιάβροχο και κοστίζει από 25 μέχρι 35 ευρώ.

2. GO BUDDY HAMMOCK STYLE CAR SEAT COVER

Οικονομικό, πρακτικό και πανεύκολο στο καθάρισμα, αυτό το κάλυμμα είναι ό,τι ακριβώς ζητάτε. Η τιμή του είναι από 12 έως 15 ευρώ.

3. FRAGRALLEY WATERPROOF DOG SEAT COVER

Είναι έτσι φτιαγμένο για να μην μπορούν τα σκυλάκια μας να βγάλουν το κεφάλι έξω από το παράθυρο καθώς τα προστατεύει από όλες τις πλευρές. Η τιμή του είναι 38 περίπου ευρώ.

4. PERFECT PET SEAT COVER

Από τα πιο ωραία καλύμματα, σου δίνει την αίσθηση ότι δεν είναι κάλυμμα. Πλένεται στο πλυντήριο και έχει επιστροφή χρημάτων σε 30 μέρες αν δεν σας ικανοποιήσει. Η τιμή του είναι 25 ευρώ.

5. FURRY BUDDY MICROFIBER DOG SEAT COVER

Όπως βλέπετε και στη φωτογραφία το κάλυμμα αυτό προστατεύει ολόκληρη τη θέση. Έχει επίσης και τσέπες για να βάλετε μικροπράγματα. Κοστίζει 42 ευρώ.

6. DOG GONE DOG CAR SEAT COVER WITH DETACHABLE FLEECE MAT

Το ακριβό της κατηγορίας. Πανέμορφο, πρακτικό και σε διάφορα χρώματα, όπως μαύρο, μπεζ, καφέ και γκρι. Η απόλυτη χαλάρωση για το σκύλο σας. Κοστίζει από 55 έως 68 ευρώ.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο