Μετατρέψτε μια φωτογραφία του κατοικιδίου σας σε ποπ αρτ

από Μυρτώ Τζώρτζου

Η ποπ αρτ έκανε την εμφάνισή της τη δεκαετία του ’50 και κατέκτησε σιγά σιγά τα πάντα. Με τη συμβολή του Andy Warhol τα πράγματα πήγαν ένα βήμα πιο πέρα. Η όμορφη τρέλα της υπήρχε παντού, από τους πίνακες ζωγραφικής μέχρι διακοσμητικά αντικείμενα και από κουτάκια σούπας μέχρι όπου μπορεί να φτάσει του καθενός η φαντασία. Όλοι μιλούσαν για αυτό το νέο είδος τέχνης που κατάφερνε αναγάγει σε τέχνη τα πιο ανέλπιστα πράγματα.

Σαν λοιπόν κηδεμόνας κάποιου κατοικίδιου, γιατί να μη σκεφτείτε το αγαπημένο σας ζωάκι σαν τέχνη; Είναι όμορφο, αξιαγάπητο, συμπαθέστατο…Γιατί να μην είναι τέχνη; Ή καλύτερα γιατί να μη γίνει τέχνη;

Κάπως έτσι σκέφτηκε και η εταιρεία Pop Your Pup, η οποία μεταμορφώνει μια φωτογραφία του κατοικιδίου σας σε Andy Warhol-ική τέχνη. Τι σημαίνει αυτό; Βγάζετε μια καλή φωτογραφία το σκυλάκι ή το γατάκι σας ή όποιο άλλο ζωάκι έχετε και το στέλνετε διαδικτυακά στο site της.

Στη συνέχεια οι άνθρωποι της εταιρείας κάνουν photo editing και design ενώ εσύ επιλέγεις το background που θέλεις και θεωρείς ότι ταιριάζει στην εμφάνιση και το χαρακτήρα του κατοικιδίου σου. Στο φτιάχνουν, στο στέλνουν και αν το εγκρίνεις προχωράς στην πληρωμή. Σε λίγες μέρες θα έρθει σπίτι σου ταχυδρομικώς το αφισάκι με την Andy Warhol-ική, όπως είπαμε, φωτογραφία του. Την οποία είτε φτιάχνεις είτε πίνακα είτε τυπώνεις σε μπλουζάκι είτε ό,τι άλλο θες.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο