Αυτός ο σκύλος-μοντέλο είναι η σκυλίσια εκδοχή του Anderson Cooper

από Μυρτώ Τζώρτζου

Αν δεν γνωρίζετε όλοι τον σκύλο Petee, το πανέμορφο Σιβηριανό Χάσκυ, που είναι ένα από τα πιο γνωστά σκυλο-μοντέλα στον κόσμο, αυτό που έχουμε να σας πούμε είναι ότι είναι ο απόλυτος σταρ στα Social Media, με χιλιάδες followers. Οι fans του μιλάνε για αυτόν σαν πρόκειται για σταρ του Χόλιγουντ ενώ οι προτάσεις για να φωτογραφηθεί με προϊόντα εταιρειών πέφτουν βροχή.

από τη Μυρτώ Τζώρτζου (myrto1@hotmail.com)

O Pette, σύμφωνα με το επίσημο site του, διασώθηκε από έναν πολύ κακό εκτροφέα που τον είχε δεμένο σε μια αυλή πίσω από το σπίτι του. Αυτός που τον εντόπισε και τον έσωσε είδε στον Pette ένα σκυλί με απίστευτη ομορφιά, καλό χαρακτήρα και πολλές ικανότητες. Σήμερα ο Pette είναι μοντέλο για πάνω από 40 brands παγκοσμίως. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να κάνετε κλικ στην επίσημη σελίδα του https://www.peteethehusky.com/

Αυτό όμως για το οποίο δεν μιλάει κανείς είναι ότι ο ταλαντούχος και φωτογενής Pette είναι ο σκυλίσιος σωσίας του γνωστού Αμερικανού δημοσιογράφου, συγγραφέα και τηλεοπτικού προσώπου Anderson Cooper.

Τα μάτια, το βλέμμα του, το ύφος του, όλα δείχνουν ότι γεννήθηκαν δίδυμα και χωρίστηκαν στη γέννα τραβώντας ο καθένας το δικό του δρόμο. Ο ένας της δημοσιογραφίας και ο άλλος του μόντελινγκ. Δεν το πιστεύετε; Έχουμε τις αποδείξεις:

Ακόμα και στην πολύ νεαρή τους ηλικία είχαν το ίδιο βλέμμα.

Σήμερα σαν δύο fashion icons κάθονται χαλαρά στον καναπέ τους χαλαρώνοντας με τα παρόμοια γυαλιά τους. 

Όπως ο Anderson, έτσι και ο Pette είναι πάντα έτοιμος για περπάτημα στο πάρκο, στο βουνό ή στο δάσος.

Λάτρεις του νερού και οι δύο, δεν λένε ποτέ όχι σε μια περιπέτεια μέσα στη λίμνη.

Και όταν τα φώτα της δημοσιότητας είναι στραμμένα πάνω τους, κανένας σκηνοθέτης δεν μπορεί να αντισταθεί όταν σηκώνουν τα φρύδια τους.

Στο δε κόκκινο χαλί το βλέμμα του σταρ είναι το ίδιο και στους δύο.

Αλλά στο τέλος μιας κουραστικής και υπερδραστήριας μέρας ξέρουν καλά και οι δύο ότι αυτό που απολαμβάνουν περισσότερο από καθετί είναι τα λευκά σαν το χιόνι μαλλιά τους, τα καλοσιδερωμένα ρούχα τους και το ύφος του απόλυτου θρύλου. 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο