Ο Harry έχει ένα υπέροχο κορίτσι και εκείνο ένα υπέροχο διαμέρισμα στον Καναδά

από Μυρτώ Τζώρτζου

Οι φήμες θέλουν εδώ και καιρό να έχει μετακομίσει μαζί με τον σύντροφό της στο πολυτελές Kensington Palace. Και γιατί όχι άλλωστε αφού το κορίτσι είναι στην κατάλληλη ηλικία για γάμο. Ο λόγος για την 35χρονη καλλονή ηθοποιό Meghan Markle, η οποία, ως γνωστόν, είναι η επίσημη αγαπημένη του πρίγκιπα Harry.

από τη Μυρτώ Τζώρτζου (petpetmag@gmail.com)

Η μελαχρινή κυρία σε απάντησή της στις φήμες περί μετακόμισης στη Βρετανία δημοσίευσε αυτές τις μέρες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες από το υπέροχο σπίτι της στο Τορόντο του Καναδά. Ένα σπίτι γεμάτο φρέσκα λουλούδια, υπέροχα χρώματα, καθρέφτες, cosy ντεκόρ, μοδάτα coffee tables βιβλία και με τα δυο αγαπημένα της σκυλάκια, Bogart και Guy, να πρωταγωνιστούν και να κλέβουν την παράσταση.

Στο καθιστικό κυριαρχεί το υπέροχο τραπέζι από πανάκριβο μάρμαρο ενώ πίσω από αυτό την παράσταση κλέβει o μεγάλος shabby chic vintage καθρέφτης. Στο guest room πάνω από το κρεβάτι δεσπόζει ένας πίνακας ζωγραφικής του Νεοϋρκέζου ζωγράφου Inslee Fariss, αξίας 650 δολαρίων.

Και όπως συμβαίνει με κάθε fashionista που σέβεται τον εαυτό της η Meghan έχει αμέτρητα ζευγάρια παπούτσια για όλες τις περιστάσεις.

Το σπίτι διαθέτει κήπο, με ξύλινο deck, χώρο για μπάρμπεκιου και μια μεταλλική μαύρη κουνιστή πολυθρόνα για χαλαρές στιγμές.

Η Rachel Meghan Markle γεννήθηκε στις 4 Αυγούστου 1981 στο Λος Άντζελες και είναι ηθοποιός, γνωστή για τη συμμετοχή της στο δικαστικό δράμα Suits, όπου υποδύεται τη Rachel Zane. Με τον πρίγκιπα Harry γνωρίστηκαν σε μια φιλανθρωπική εκδήλωση την προηγούμενη Άνοιξη. Εκείνος ξετρελάθηκε μαζί της και ξεκίνησε να την πολιορκεί με μηνύματα. Εκείνη βρισκόταν σε μια σχέση που τελείωνε. Σε λίγο καιρό οι δυο τους ήταν ζευγάρι. Σύμφωνα με φίλους του ζευγαριού μάλιστα τα πράγματα είναι αρκετά σοβαρά και ήδη η Markle έχει γνωρίσει τον πατέρα του Harry, τον πρίγκιπα Κάρολο.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο