petpet.newsPeopleΚαι όμως, ο σκύλος της είναι οπαδός του Donald Trump

Scarlett Johansson

Και όμως, ο σκύλος της είναι οπαδός του Donald Trump

Σατιρικό ντιμπέιτ μαζί του

Στη γνωστή σατιρική εκπομπή “Saturday Night Live” του NBC εμφανίστηκε η Αμερικανίδα ηθοποιός Scarlett Johansson, η οποία, στα πλαίσια σάτιρας του σημερινού Προέδρου της Αμερικής, υποδύθηκε την κηδεμόνα ενός σκύλου, που δεν μπορεί να ακούσει τις πραγματικές του σκέψεις επειδή ανακαλύπτει ότι είναι οπαδός του Donald Trump.

H 34χρονη παριστάνει ένα μέλος μιας ομάδας επίδοξων επιστημόνων που έχουν δημιουργήσει ένα σύστημα το οποίο «σκανάρει τον εγκέφαλο ενός σκύλου και μετατρέπει τις σκέψεις του σε λέξεις». Για να προωθήσουν μάλιστα το τεχνολογικό προϊόν, που θα επιτρέπει σε ανθρώπους να συνομιλούν με τα κατοικίδιά τους, παρουσιάζουν ένα τεστ. Πειραματόζωο είναι ο Max, ένα λευκό παγκ που ζει με τη Scarlett.

Και η κουβέντα ξεκινάει. «Γεια, είμαι ο Max. Μου αρέσει να παίζω με την μπάλα. Μου αρέσει να βλέπω τα πουλιά από το παράθυρο. Μου αρέσει η βόλτα και το λουρί», ακούγεται μια φωνή υπολογιστή που μεταφέρει τις σκέψεις του ζώου. “Λειτουργεί”, θα πουν οι επιστήμονες ενθουσιασμένοι. Και ο σκύλος συνεχίζει: «Μου αρέσει ο Trump. Είναι ο άνθρωπός μου». Η Scarlett δεν πιστεύει στα αυτιά της: «Όχι δεν μπορεί, θα έγινε κάποιο λάθος στη μετάφραση”, λέει. Όμως ο σκύλος επιμένει: “Κανένα λάθος. Ο Trump είναι ο πρόεδρός μας. Η Scarlett ανακαλύπτει ότι το σκυλί της είναι ένας από αυτούς. “Μια μεγάλη αλλαγή είναι προτιμότερη από μια από τα ίδια”, θα πει ο Max, παραθέτοντας ένα από τα επιχειρήματα αυτών που υποστηρίζουν τον Trump.

H νεαρή όμως επιστήμονας επιμένει ότι ο σκύλος της δεν μπορεί να είναι οπαδός του Trump. Τώρα πια όμως όλοι μέσα στο δωμάτιο καταγγέλλουν το σκύλο- «τέρας» που τολμά να εκφέρει τέτοιες απόψεις. «Αυτή η περιφρονητική συμπεριφορά είναι που οδήγησε τους πολίτες να ψηφίσουν τον Trump σε πρώτη φάση», λέει το «τέρας», περνώντας το πρώτο του μήνυμα για την κουλτούρα των Αμερικανών. Κάπως έτσι η Scarlett ξεκινάει ένα ντιμπέιτ για την πολιτική του νυν Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών με το σκύλο της.

«Ο Trump δεν σέβεται τα δικαιώματα των γυναικών. Δεν θέλεις να έχω την επιλογή σε ό,τι αφορά το σώμα μου;»τον ρωτάει. «Εσύ δεν μου άφησες επιλογή όταν με ευνούχισες», της απαντά εκείνος. Τότε η Scarlett υπενθυμίζει στον Max ότι ως καλύτερός της φίλος πρέπει να τη στηρίζει. «Ως φίλος σου δεν θέλω να βλέπω τα λεφτά που δίνεις σε φόρους να ξοδεύονται σε δαπάνες υγείας για τους παράνομους, της λέει.

Ο Trump είναι κακός. Είναι ρατσιστής», φωνάζει εκείνη. «Κι εσύ τι ξέρεις για μαύρους ανθρώπους; Ποτέ δεν έχεις προσκαλέσει κάποιον στο σπίτι», απαντάει ο σκύλος. «Σκέψου τον φίλο σου στο πάρκο, είναι τσιουάουα, δηλαδή Μεξικανός, ο Trump θέλει να τον διώξει» του λέει πονηρά η Scarlett. «Πρώτον αν έχει γεννηθεί εδώ, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Και υποθέτεις ότι επειδή είμαι με τον Trump, είμαι και ρατσιστής», παραπονιέται ο Μαξ.

«Δεν ξέρεις τίποτα. Είσαι ένας σκύλος. Κατουράς στο πάτωμα», λέει εκείνη έτοιμη να τα παρατήσει. «Κι εσύ αυνανίζεσαι από τη βαρεμάρα σου. Τι σχέση έχει αυτό με τη συζήτηση;», ρωτά ο Max. Όταν η ένταση κλιμακώνεται και ο σκύλος αρχίζει το τροπάριο για τους φιλελεύθερους της Wall Street, η Scarlett βγάζει γρήγορα τη μάσκα που σκανάρει τον εγκέφαλό του για να σταματήσει το σκύλο. “Ας σεβαστούμε ο ένας τον άλλον, ο ένας τη γνώμη του άλλου”, λέει η ηθοποιός και του φορά ένα ροζ σκουφάκι που εμπνεύστηκαν οι γυναίκες των ΗΠΑ για να διαμαρτυρηθούν κατά της προεδρίας του Trump, επιβάλλοντάς του δηλαδή τη δική της πεποίθηση.

 

SHARE
MORE PEOPLE