Έδωσε 8 χιλιάδες δολάρια σε θαυμάστρια για να γίνει καλά ο σκύλος της

από Μυρτώ Τζώρτζου

Γνωστός για την αγάπη του στα ζώα, ο Αμερικανός παρουσιαστής Ryan Seacrest βοήθησε πριν από λίγες μέρες για να γίνει καλά το σκυλί κάποιας θαυμάστριά του. Ο 41χρονος, την ώρα της ραδιοφωνικής του εκπομπής On Air και στην ενότητα Tell Me, πήρε τηλεφώνημα από μια κοπέλα, τη Mercedes, που του είπε το σοβαρό πρόβλημα υγείας του σκύλου της Romeo, τον οποίο είχε υιοθετήσει από καταφύγιο.

Ο Romeo είχε σπάσει το πόδι του και ο τραυματισμός του αυτός του δημιουργήσει αρθρίτιδα. Επίσης δεν μπορούσε να περπατήσει καλά καθώς κούτσαινε. Η Mercedes είπε στην εκπομπή ότι τον πήγε στον κτηνίατρο, ο οποίος της έδωσε δυο επιλογές, είτε να τον ακρωτηριάσει είτε να προχωρήσει σε μια επέμβαση που θα στοίχιζε 8 χιλιάδες δολάρια.

Ακούγοντας την ιστορία της ο Seacrest της ζήτησε τα στοιχεία του κτηνιάτρου για να πληρώσει εκείνος το κόστος της επέμβασης του Romeo.

Η Mercedes φυσικά δεν μπορούσε να περιγράψει τη χαρά της:” Ήμουν πραγματικά πολύ απελπισμένη. Ο Ryan με έβγαλε από αυτή την απελπισία. Υιοθέτησα τον Romeo από ένα καταφύγιο μετά από μια διαφήμιση που είδα για τις κακοποιήσεις. Έτσι αποφάσισα να πάρω ένα ζωάκι που είχε ανάγκη. Ήταν 3 εβδομάδων όταν τον έφερα σπίτι και απίστευτα αδύνατος”. Η πρώτη επέμβαση του Romeo έγινε στις 13 Μαϊου ενώ το Μάιο θα γίνει και η δεύτερη.

https://www.instagram.com/p/BRbao2EBp3I/?taken-by=mr.romeo_mylovebug

https://www.instagram.com/p/BRoF0UTBj5g/?taken-by=mr.romeo_mylovebug

https://www.instagram.com/p/BSRFKbIDw79/?taken-by=mr.romeo_mylovebug

https://www.instagram.com/p/BSANT4NBQ3h/?taken-by=mr.romeo_mylovebug

https://www.instagram.com/p/BSRKCD4D8MH/?taken-by=mr.romeo_mylovebug

https://www.instagram.com/p/BSScSUahgqb/?taken-by=mr.romeo_mylovebug

https://www.instagram.com/p/BST7S1-hFDx/?taken-by=mr.romeo_mylovebug

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο