“Τα σκυλιά μου είναι οι personal trainers μου”

από Μυρτώ Τζώρτζου

Η Christie Brinkley είναι ένα θαύμα της φύσης. Όσες επεμβάσεις και αν έχει κάνει, όσες θεραπείες και αν έχει δοκιμάσει και γενικά όσες φορές και αν έχει ξαπλώσει στο κρεβάτι του πλαστικού παραμένει νέα εκπέμποντας μια απίστευτη και ασυνήθιστη φρεσκάδα που τη συναντάς μόνο στις 20χρονες. Στα 63 της το πρώην μοντέλο παραμένει μια από τις ομορφότερες γυναίκες στον κόσμο.

Πριν από μερικούς μήνες η Brinkley φωτογραφήθηκε μαζί με τις κόρες της, την 31χρονη Alexa Ray Joel και τη 18χρονη Sailor Brinkley Cook για το γνωστό περιοδικό “Sports Illustrated” φορώντας ένα μαύρο ολόσωμο μαγιό και έχοντας πάντα το σέξι χαμόγελό της.

Η πρώτη φορά που το πρώην μοντέλο είχε ποζάρει στο περιοδικό αυτό ήταν το 1979. Όταν μάλιστα έγινε 30, είχε ορκιστεί ότι δεν θα ποζάρει ξανά χωρίς ρούχα, κάτι που φυσικά δεν τήρησε.

Σε συνέντευξή της στο αμερικανικό εβδομαδιαίο περιοδικό “People” η Brinkley μίλησε για αυτό που την κρατάει σε άψογη φόρμα, που δεν είναι άλλο από τα αγαπημένα της σκυλάκια: “Τα δυο σκυλιά μου με κρατάνε νέα και δραστήρια. Θα με πλησιάσουν και θα με πάρουν για βόλτα. Είναι οι personal trainers μου. Είναι η 14χρονη Maple Sugar, ένα Labradoodle, και η πολύ μικρότερη Chester. Τα αγαπάω και τα φροντίζω. Στο βιβλίο μου “Timeless Beauty” λέω ότι η διατροφή είναι η βάση των πάντων. Το ίδιο σημαντική είναι η διατροφή και για τα κατοικίδιά μας”.

Η 63χρονη είναι μια από τις πιο γνωστές φιλόζωες σταρ, η οποία υιοθετεί ζώα μόνο από διασώσεις ή από καταφύγια.

 

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο