Τα σκυλάκια του Tom Hardy είναι πολύ τυχερά

από Μυρτώ Τζώρτζου

Όταν πριν από μερικούς μήνες ο Βρετανός ηθοποιός Tom Hardy μοιράστηκε μέσω των social media το θάνατο του αγαπημένου του σκύλου Woodstock από πολυμυοσίτιδα, το έκανε με τον πιο συγκινητικό τρόπο γράφοντας: “Είμαι ευγνώμων για την αγάπη και τη συντροφικότητά του και είναι για εμένα ανακούφιση που δεν υποφέρει πια. Ήταν μόνο 6 ετών. Αλλά έδωσε μεγάλη και γενναία μάχη. Ο κόσμος ήταν καλύτερος με εκείνον δίπλα μου. Σε ευχαριστώ Woody που επέλεξες να μας βρεις. Θα σε αγαπάμε και θα είμαστε πάντα μαζί. Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ. Ο φίλος σου Tom θα σε αγαπάει μέχρι το φεγγάρι. Και ακόμα πιο πέρα. Ήσουν ο καλύτερος φίλος μου. Ταξίδεψε στους αγγέλους. Θα σε βρω εκεί. Σε ευχαριστώ”.

Από εκείνη τη μέρα όλες οι φωτογραφίες του ηθοποιού αγκαλιά με κάποιο από τα κατοικίδιά του γίνονται αμέσως viral. Όμως ο Tom Hardy δεν είναι μόνο αυτό, ένας ακόμα ηθοποιός που αγαπάει τα σκυλιά. Εδώ και πολλά χρόνια είναι στο πλευρό της PETA και δίνει αγώνα για τα δικαιώματα όλων των ζώων του πλανήτη. Συνεργάζεται με φιλοζωικά σωματεία και μαζί με αυτά βρίσκει σπίτια σε ζώα που έχουν ανάγκη, σε ζώα παρατημένα και κακοποιημένα. Σε κάθε επίσης ευκαιρία θα αναφερθεί σε αυτά προτρέποντας τον κόσμο να μην αγοράζει αλλά να υιοθετεί.

Σε μια συνέντευξή του στο “Vulture” ο ηθοποιός αναφέρθηκε στα Pitbulls λέγοντας : “Είναι πολύ λυπηρό να πιστεύουμε αυτά τα πράγματα για τα Pitbulls. Δεν είναι έτσι. Τα λαμπραντόρ, για παράδειγμα, έχουν δαγκώσει περισσότερους ανθρώπους. Όμως λέμε για τα Pitbulls. Πόσο παρεξηγημένα σκυλιά είναι. Στα σωστά χέρια ένα σκυλί μπορεί να γίνει το καλύτερο σκυλί του κόσμου. Με εμάς έχει να κάνει και όχι με το σκύλο.”

O Edward Thomas “Tom” Hardy γεννήθηκε στις 15 Σεπτεμβρίου 1977 και είναι Άγγλος ηθοποιός, σεναριογράφος και παραγωγός. Έκανε το ντεμπούτο του ως ηθοποιός το 2001 στην ταινία δράσης του Ridley Scott “Black Hawk Down”.

kinopoisk.ru

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο