Στα γυρίσματα της νέας ταινίας του Woody Allen με το σκύλο της

από Μυρτώ Τζώρτζου

Στα γυρίσματα της νέας δραματικής ταινίας του Woody Allen, για την οποία δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα τίτλος, στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης, βρίσκεται αυτές τις μέρες η νέα μούσα του σκηνοθέτη, Selena Gomez, η οποία έφτασε στο πλατό με το νέο της φίλο. Πρόκειται για ένα πανέμορφο σκυλάκι, ράτσας Charles Cavalier, το οποίο πρόσφατα υιοθέτησε η 25χρονη σταρ.

H Gomez πριν από μια εβδομάδα αποκάλυψε μέσω social media ότι πάσχει από το αυτοάνοσο νόσημα του Λύκου και ότι υποβλήθηκε σε μεταμόσχευση νεφρού. Ευχαρίστησε μάλιστα δημόσια και τη φίλη της, την 29χρονη Αμερικανίδα ηθοποιό Francia Raisa, η οποία της δώρισε το ένα της νεφρό: “Γνωρίζω ότι πολλοί από τους fans μου πρόσεξαν ότι είχα αποτραβηχτεί από τη δημοσιότητα για ένα διάστημα του καλοκαιριού και ρωτούσαν γιατί δεν προωθούσα τα νέα μου τραγούδια, για τα οποία είμαι πολύ περήφανη. Έμαθα, όμως, πως χρειαζόμουν μεταμόσχευση νεφρού λόγω του Λύκου και ανάρρωνα από την εγχείρηση. Ήταν κάτι που έπρεπε να κάνω για την υγεία μου.

Eιλικρινά ανυπομονώ να μοιραστώ μαζί σας αυτό το ταξίδι των τελευταίων μηνών όπως πάντα ήθελα να κάνω. Μέχρι τότε, θέλω να ευχαριστήσω δημοσίως την οικογένειά μου και τη φανταστική ομάδα των γιατρών για όλα όσα έκαναν για εμένα πριν και μετά την εγχείρηση. Τέλος, δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψω την ευγνωμοσύνη μου στην όμορφη φίλη μου Francia Raisa. Μου έκανε το απόλυτο δώρο και θυσία μαζί δίνοντάς μου το νεφρό της. Νιώθω απίστευτα ευλογημένη. Σ’ αγαπάω τόσο πολύ αδερφούλα. Ο Λύκος συνεχίζει να είναι παρεξηγημένος αλλά γίνεται πρόοδος.»

Και όσο για τη νέα ταινία του Woody Allen, δεν γνωρίζουμε ακόμα πολλά πράγματα πέραν του ότι γυρίζεται στη Νέα Υόρκη, είναι δραματική και περιστρέφεται γύρω από ένα ερωτικό τρίγωνο ενός άντρα και δυο γυναικών και εκτός από την Gomez πρωταγωνιστούν οι Elle Fanning και Timothee Chalamet.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο