Reese Witherspoon: Πήγε για τζόκινγκ με την καλύτερη παρέα

από Μυρτώ Τζώρτζου

Τι κάνεις όταν έχεις ρεπό από τη δουλειά μια υπέροχη ανοιξιάτικη μέρα στην Καλιφόρνια; Πηγαίνεις για τζόκινγκ. Έτσι ακριβώς έκανε και η γνωστή Αμερικανίδα ηθοποιός Reese Witherspoon, η οποία επέστρεψε από τα γυρίσματα της σειράς “Big Little Lies” στο Σαν Φρανσίσκο στην οποία πρωταγωνιστεί στο σπίτι της στο Λος Άντζελες.

Και ποια είναι η καλύτερη παρέα για γυμναστική; Ο σκύλος μας φυσικά. Έτσι η ηθοποιός φόρεσε τα αθλητικά της, καπελάκι του μπέιζμπολ και γυαλιά ηλίου και μαζί με το σκυλάκο της, ράτσας λαμπραντόρ, τον Hank, βγήκε στο πάρκο για τρέξιμο.

H “Big Little Lies” είναι μια μαύρη κωμωδία, σε σενάριο του Ντέιβιντ Κέλι, η οποία προβάλλεται από το κανάλι HBO. Η ιστορία εκτυλίσσεται στο Monterey της Καλιφόρνια, όπου πλούσιες, επιτυχημένες οικογένειες στέλνουν τους απογόνους τους σε δημοτικό σχολείο, έχοντας στο προσκήνιο τις “υπερ-μαμάδες” με τις αντιζηλίες και τις ίντριγκές τους, τα οικογενειακά τους μυστικά αλλά και έναν μελλοντικό φόνο, αγνώστου θύτη και θύματος. Πρωταγωνιστούν εκτός από τη Reese Witherspoon οι: Nicole Kidman, Shailene Woodley, Alexander Skarsgard, Laura Dern, Adam Scott, Zoe Kravitz.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο