Δείτε το βιβλίο που “έγραψε” ο σκύλος της πριγκίπισσας Megan Markle, Guy The Beagle

από Μυρτώ Τζώρτζου

Έγινε γνωστός ως ο πρώτος σκύλος από καταφύγιο που ζει σε βασιλική οικογένεια. Και που παραβρέθηκε πριν από μερικούς μήνες στο γάμο πρίγκιπα Χάρι και της Αμερικανίδας ηθοποιού Meghan Markle. Ο λόγος φυσικά για το πανέμορφο beagle Guy, το σκυλάκι της Meghan, το οποίο εδώ και ενάμιση χρόνο μετακόμισε και ζει στο παλάτι του Kensington στο Λονδίνο.

Ο τυχερός σκυλάκος ζούσε στο καταφύγιο “A Dog’s Dream Rescue” στο Οντάριο του Καναδά. Η 33χρονη τότε ηθοποιός, τον είδε στο διαδίκτυο και αποφάσισε να του χαρίσει μια κανονική ζωή σε σπίτι.

Λίγες μέρες μετά επισκέφτηκε το καταφύγιο που ζούσε, τον γνώρισε από κοντά και δεν το σκέφτηκε καθόλου. Τον υιοθέτησε και τον πήρε σπίτι. Ο Guy είναι ο ένας από τα δυο σκυλάκια που είχε υιοθετήσει η πριγκίπισσα-πλέον- Megan. Και είναι το αυτό που μετακόμισε μαζί της πριν από ενάμιση χρόνο στο παλάτι στη Μεγάλη Βρετανία. Το άλλο, ο Bogart, ένα ημίαιμο λαμπραντόρ, έμεινε πίσω σε φίλους της καθώς, λόγω ηλικίας και προβλημάτων υγείας, δεν γινόταν να κάνει αυτό το μεγάλο ταξίδι.

Ο Bogart σήμερα είναι ένας πριγκιπικός σκύλος, ο οποίος μάλιστα…έγραψε και ένα βιβλίο. Το βιβλίο λέγεται “His Royal Dogness, Guy The Beagle” και σε αυτό εξιστορείται η απίστευτη ιστορία του από το καταφύγιο όπου ζούσε σε κλουβί στις Ηνωμένες Πολιτείες στο Παλάτι. Πώς γνώρισε τη μαμά του, την όμορφη Meghan, που τον πήρε στο σπίτι όπου τότε ζούσε, στο Τορόντο του Καναδά. Και πώς μετά από δυο χρόνια ταξίδεψε και εγκαταστάθηκε μαζί της στο παλάτι του Kensington στο Λονδίνο. Επίσης στο βιβλίο αυτό περιγράφει τη νέα του βασιλική ζωή, με τη νέα του οικογένεια αλλά και τη σχέση του με τη βασίλισσα Ελισάβετ, η οποία τον αγαπάει πολύ και τον φροντίζει.

Βέβαια ο Guy για τη συγγραφή του βιβλίου χρειάστηκε βοήθεια. Ο Mike Brumm, συγγραφέας, παραγωγός και λάτρης των σκυλιών Beagle, ήταν … ο βοηθός του. Το βιβλίο θα βρίσκεται στα βιβλιοπωλεία στις 20 Νοεμβρίου.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο