Η σκυλίτσα του Gerald Butler που υιοθέτησε όταν τη βρήκε πεινασμένη σε ένα βουνό στη Βουλγαρία

από Μυρτώ Τζώρτζου

Τον Σκοτσέζο ηθοποιό Gerald Butler τον γνωρίσαμε το 2007 από την κινηματογραφική επιτυχία οι “300”, όπου υποδυόταν τον Λεωνίδα, τον βασιλιά της Σπάρτης.

Αυτό όμως που πολλοί δεν γνωρίζουν είναι η ευαισθησία που έχει στα ζώα και η αγάπη του σε αυτά.

Ο 50χρονος ηθοποιός μιλάει συχνά για τη σκυλίτσα του, τη Shushka, την οποία βρήκε πριν από ένα χρόνο στο πουθενά σε ένα βουνό τη Βουλγαρίας όταν γύριζε σκηνές από τη νέα του ταινία, “Hunter Killer”. Εκεί είδε μια αδέσποτη σκυλίτσα να περιφέρεται πεινασμένη. Και του έκλεψε την καρδιά. Ο ίδιος αναφέρει:

“Ήταν αδέσποτη και περιφερόταν σε βουνό της Βουλγαρίας, όπου έκανα γυρίσματα. Μου έκλεψε αμέσως την καρδιά. Την τάιζα όλη μέρα. Αλλά μετά σκέφτηκα τι θα γίνει όταν φύγω. Έτσι αποφάσισα να μην την αφήσω εκεί και την υιοθέτησα”.

Δυο χρόνια περίπου μετά η τυχερή Shushka ζει στο σπίτι του ευτυχισμένη. Συχνά δε ποζάρει μαζί του σε φωτογραφίες που ανεβάζει ο ίδιος στη σελίδα του στο Instagram. Την Πρωτοχρονιά μάλιστα ανέβασε μια πολύ τρυφερή φωτογραφία των δυο τους γράφοντας ότι η σκυλίτσα τους εύχεται σε όλους χρόνια πολλά.

Gerard Butler talks about how he met Shushka | Cineplex

Gerard Butler rescued his dog Shushka in Bulgaria, so you know he had to bring her back for a visit while filming Angel Has Fallen. ❤️

Δημοσιεύτηκε από Cineplex στις Τρίτη, 27 Αυγούστου 2019

 

Διαβάστε επίσης

1 σχόλιο

Αφήστε ένα Σχόλιο