Ψηφίστε εδώ ώστε να υπάρξει δικαιοσύνη για τον Γατούλη της Πάτρας που κάποιος πάρκαρε πάνω του και του αφαίρεσε τη ζωή

από Μυρτώ Τζώρτζου

Πριν από δυο μέρες κάποιος απάνθρωπος εγκληματίας και φυσικά επικίνδυνος συμπολίτης μας θέλησε να παρκάρει το αυτοκίνητό του σε δρόμο της Πάτρας. Στο μέρος που ήθελε κοιμόταν ένα γατάκι. Όχι, δεν κόρναρε να φύγει το ζώο ή βγήκε από το αυτοκίνητο να το κάνει πιο εκεί αλλά ανέβηκε πάνω του και πάρκαρε. Ναι, όπως ακριβώς το διαβάζετε.

Το γατάκι άρχισε να ουρλιάζει. Ατάραχος κλείδωσε το αυτοκίνητο. Η ώρα πήγε 4 το μεσημέρι. Κανείς δεν είχε ευαισθητοποιηθεί να κάνει κάτι. Το ζώο υπέφερε. Άνθρωποι καλούν κάποια στιγμή την πυροσβεστική να απεγκλωβίσει το ζωάκι. Εκείνος επιστρέφει και τα βάζει με την Πυροσβεστική που ήθελε να κάνει τη δουλειά της. Το γατάκι μεταφέρεται στο κτηνιατρείο αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέρνει. Ταξίδεψε σε τόπους που ίσως θα το αγαπούν και θα το φροντίζουν.

Ο επικίνδυνος αυτός δράστης πρέπει να τιμωρηθεί παραδειγματικά. Μόνο τότε έχουμε ελπίδα να μην το ξανακάνει. Ένα λεπτό θα σας πάρει να ψηφήσετε το παρακάτω διαδικτυακό δημοψήφισμα:

https://secure.avaaz.org/el/community_petitions/_Dikaiosyni_gia_ton_Gatoyli_tis_Patras/?

Δημιουργός ψηφίσματος: ΘΕΟΧΑΡΗΣ .
Παραλήπτες: Εισαγγελεία Αθηνών- Κακοποίηση Ζώων, Δικαστήρια Σχολής Ευελπίδων, Κτίριο 16, γραφείο 2

Στις 7 η ώρα πρωί της 23ης Ιουνίου, σε συνοικία της Πάτρας ιδιοκτήτης αυτοκινήτου πάρκαρε πάνω σε έναν μικρό αδεσποτούλη γάτο που κοιμόταν στην άκρη του δρόμου. Παρότι ο Ιδιοκτήτης του ΙΧ κατάλαβε ότι πάρκαρε πάνω σε ζώο που αυτός ούρλιαζε από τον πόνο, κλείδωσε το αμάξι και έφυγε αφήνοντας το να βασανίζεται για 9 ώρες. Κανείς από τη γειτονιά, παρ όλες τις κραυγές, δεν επενέβη, παρά μόνο μια διερχόμενη κοπέλα που κάλεσε την πυροσβεστική. 16.00 το μεσημέρι ήρθε η πυροσβεστική και το απεγκλώβισε. Ο μικρός μεταφέρθηκε στο κτηνιατρείο, πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε. Εσείς ήσυχοι πια συνεχίστε τον ύπνο σας. Στο βαθύ σκοτάδι σας.

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο