Βίντεο ευαισθητοποίησης για τις συνεχείς δηλητηριάσεις ζώων

από Μυρτώ Τζώρτζου

Το Σωματείο Φιλόζωων Αμαρουσίου δημιούργησε ένα βίντεο ευαισθητοποίησης ενάντια των δηλητηριάσεων των ζώων καταγγέλλοντας τη συστηματική εξόντωσή τους σε όλα τα μέρη της χώρας. Το βιντεάκι, διάρκειας δύο λεπτών, δείχνει ουσιαστικά πόσο αρρωστημένα είναι τα μυαλά ορισμένων ανθρώπων που κακοπροαίρετα μπαίνουν στη διαδικασία να «μαγειρέψουν» δηλητηριασμένη τροφή με σκοπό να οδηγήσουν σε αργό, μαρτυρικό και βασανιστικό θάνατο δεκάδες ανυπεράσπιστα ζώα.

Με αφορμή το βίντεο το Σωματείο Φιλόζωων Αμαρουσίου καταδικάζει για άλλη μια φορά την εγκληματική πρακτική ορισμένων «ανθρώπων», μορφωμένων ή μη, κατοίκων αστικών ή αγροτικών περιοχών, που χωρίς ίχνος συνείδησης,  δηλητηριάζουν τα αθώα ζώα και προτρέπει τους αυτόπτες μάρτυρες να καταγγέλλουν τους δράστες. Εμπνευστής και δημιουργός του βίντεο είναι ο Σπύρος Μοστράτος, ενεργό μέλος του Σωματείου Φιλόζωων Αμαρουσίου.

Το Σωματείο Φιλόζωων Αμαρουσίου (Σω.Φι.Α.) είναι αναγνωρισμένο φιλοζωικό σωματείο από τον Ιούλιο του 2014 και δραστηριοποιείται στα Βόρεια Προάστια της Αττικής, με έδρα το Μαρούσι. Λειτουργεί καθαρά με τη συμβολή εθελοντών, με επικεφαλής μία επιτροπή που αποτελείται από εκτελεστικά μέλη και στόχος είναι να βοηθήσει σε στειρώσεις αδέσποτων και σε παροχή κτηνιατρικών υπηρεσιών σε επείγοντα περιστατικά στο Δήμο Αμαρουσίου.

Έχει στενή συνεργασία με τις τοπικές αρχές, άλλες φιλοζωικές ομάδες και απλούς πολίτες, με κοινό στόχο τον έλεγχο του πληθυσμού των αδέσποτων ζώων της περιοχής καθώς και την ενημέρωση των πολιτών του δήμου αναφορικά με διάφορα θέματα που αφορούν τα αδέσποτα αλλά και τα δεσποζόμενα ζωάκια.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6986695841
Ηλεκτρονική διεύθυνση: so.fi.amarousiou@hotmail.com

Πηγή: https://istoriesadespoton.gr/

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο