“Penny Marathon”, Καλαμάτα: Στις 15 Ιουλίου τρέχουμε για τα αδεσποτάκια

από Μυρτώ Τζώρτζου

Ο Μαραθώνιος Αγάπης για τα αδέσποτα ζώα “Penny Marathon” θα γίνει στην Καλαμάτα την Κυριακή, 15/07, και περιμένει τις συμμετοχές του κόσμου σε μία από τις διαδρομές του: 42 χλμ., 12 χλμ. και 2 χλμ., είτε για τρέξιμο είτε για ποδήλατο. Επίσης, μπορεί κανείς να γίνει χορηγός ή υποστηρικτής της διοργάνωσης.

Για τη συμμετοχή στο Μαραθώνιο δεν υπάρχει κανένα κόστος συμμετοχής, καθώς είναι ένας συμβολικός αγώνας δρόμου, μη ανταγωνιστικού χαρακτήρα: Το “Penny Marathon” έχει στόχο ευαισθητοποίηση του κόσμου για τα δεινά των αδέσποτων ζώων, τα οποία γεννιούνται ή εγκαταλείπονται στους δρόμους της Ελλάδας, περιπλανιούνται, αρρωσταίνουν, κακοπoιούνται, σκοτώνονται και πεθαίνουν αβοήθητα.

“Αν δεν μας αρέσει όλο αυτό που βλέπουμε να συμβαίνει δίπλα μας με τα αδέσποτα, ας κάνουμε εμείς την αλλαγή…” είναι το σύνθημα. Το μόνο που χρειάζεται για τη συμμετοχή στον Μαραθώνιο είναι η συμπλήρωση μιας φόρμας εγγραφής στα γραφεία του Φιλοζωικού Ομίλου Καλαμάτας (Νέδοντος και Μακεδονίας, στο ξύλινο σπιτάκι δίπλα στα γήπεδα του τένις), Πέμπτη 10 με 12 μ.. Πληροφορίες δίνονται και στο τηλέφωνο 6947-962410.

Οι συμμετέχοντες μπορούν να τρέξουν ή να ποδηλατήσουν παρέα με τους τετράποδους φίλους τους. Οι εκκινήσεις θα είναι στις 6, 8.30 και 9.30 π.μ. από το Πανελλήνιο.

Μαραθώνιος Αγάπης και ευαισθητοποίησης για τα Αδέσποτα Ζώα, Penny Marathon

Δηλώστε συμμετοχή μέχρι 14/7 στα τηλ: 6947962410 / 6939160554

Το μόνο που χρειάζεται είναι μια αίτησης συμμετοχής με τα στοιχεία σας και η Αγάπη σας για τα τετράποδα φιλαράκια που καθημερινά δίνουν μάχη για την αδέσποτη ζωή τους.

Σταθμοί Ανεφοδιασμού θα βρίσκονται στα Ξενοδοχεία:
Elite City Resort – Filoxenia Hotel – Messinian Bay Hotel

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο