Το Φιλοζωικό Σωματείο Νίκαιας – Κερατσινίου σας προσκαλεί στο φθινοπωρινό μπαζάρ του

από Μυρτώ Τζώρτζου

Το Φιλοζωικό Σωματείο Νίκαιας – Κερατσινίου σας προσκαλεί στο φθινοπωρινό του παζάρι που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 8 και την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2018, από τις 11 το πρωί έως τις 9 το βράδυ, στον Πολιτιστικό Πολυχώρο «Μάνος Λοΐζος», στη Θηβών 245 στην Νίκαια (Πολυχώρος Μηχανικής Καλλιέργειας, έναντι Village Park Ρέντη).

Κάνοντας τα ψώνια σας εκεί ενισχύετε το έργο των εθελοντών του Φιλοζωικού Σωματείου Νίκαιας – Κερατσινίου, αφού όλα τα έσοδα θα διατεθούν για τροφές, εμβολιασμούς, στειρώσεις, φάρμακα και περιθάλψεις των αδέσποτων ζώων που φροντίζουν στο καταφύγιο.
Επίσης, μπορείτε να συζητήσετε με τους εθελοντές του Σωματείου για να ενημερωθείτε για τη δράση τους και τον καθημερινό αγώνα που δίνουν για τ’ αδέσποτα ζώα και να μάθετε πώς μπορείτε και εσείς να βοηθήσετε (π.χ. εικονικές υιοθεσίες, εθελοντική εργασία στο καταφύγιο, φιλοξενίες). Θα γνωρίσετε και μερικά από τα σκυλάκια του καταφυγίου που κάποιοι παράτησαν, κακοποίησαν ή εντοπίστηκαν ως αδέσποτα και τώρα πια είναι διαθέσιμα για υιοθεσία.

Στο κάλεσμά τους οι εθελοντές του Φιλοζωικού Σωματείου Νίκαιας – Κερατσινίου αναφέρουν: «Άλλο ένα ραντεβού μας είναι πλέον γεγονός! Σας περιμένουμε για να ξεκινήσει ωραία το Φθινόπωρο! Μια συνάντηση με φίλους παλιούς και νέους. Με τις τετράποδες μουσούδες που περιμένουν τη δική τους οικογένεια! Στηρίξτε το έργο μας με τις αγορές σας στα είδη που θα βρείτε διαθέσιμα στο μπαζάρ μας».

Στο φθινοπωρινό παζάρι του Φιλοζωικού Σωματείου Νίκαιας – Κερατσινίου συμμετέχει η φιλοζωική ομάδα «Cat Rescue Athens» με πολλά- πολλά γατάκια που περιμένουν να υιοθετηθούν!

Χρήσιμες πληροφορίες:

Ευπρόσδεκτοι οι τετράποδοι φίλοι σας
Είσοδος ελεύθερη
Δωρεάν πάρκινγκ
Εύκολη πρόσβαση με τα λεωφορεία: Β18, Γ18, 845, 803, 852, 703
Κατάλληλο για παιδιά

Πηγή: https://istoriesadespoton.gr/

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο