Φιλοζωικός Σύλλογος Ραφήνας-Πικερμίου “Πήγασος”: Ελάτε στην Ημέρα Υιοθεσίας

από Μυρτώ Τζώρτζου

Ημέρα Υιοθεσίας διοργανώνει ο Φιλοζωικός Σύλλογος Ραφήνας – Πικερμίου «Πήγασος» την Κυριακή 11 Μαρτίου 2018 από τις 12:00 μέχρι τις 16:00 στο Βαγόνι (στο κέντρο της Ραφήνας, απέναντι από το γήπεδο) με σκοπό να βρουν τα κουτάβια που φροντίζουν οι εθελοντές της τους μελλοντικούς κηδεμόνες τους.

Στο κάλεσμα του κόσμου ο Φιλοζωικός Σύλλογος Ραφήνας – Πικερμίου «Πήγασος» αναφέρει: «Ημέρα Υιοθεσίας για τους μικρούς μας φίλους. Πολλά – πολλά κουταβάκια, θα σας περιμένουν για να γίνουν τα νέα μέλη στην οικογένειά σας. Δώστε μια ευκαιρία σε ένα αδέσποτο να σωθεί και να βρει μια ζεστή αγκαλιά με αγάπη και αυτό θα σας το ανταποδώσει με πολλά φιλάκια, κουνιστές ουρίτσες και παντοτινή πίστη».

O Φιλοζωικός Σύλλογος Ραφήνας – Πικερμίου «Πήγασος» σιτίζει, φροντίζει, στειρώνει και περιθάλπτει, ανάλογα με τις οικονομικές του δυνάμεις, τ’ αδέσποτα ζώα της περιοχής Ραφήνας – Πικερμίου στην Ανατολική Αττική. Παράλληλα βοηθά στις ανάγκες και στις υιοθεσίες με τη συνεργασία του Δήμου Ραφήνας – Πικερμίου τα σκυλιά του Δημοτικού Κυνοκομείου, τα οποία είναι περίπου 150.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο