Η δημοσιογράφος Ειρήνη Νικολοπούλου υιοθέτησε ένα μωρό γατάκι που βρήκε να κλαίει έξω από την πόρτα

από Μυρτώ Τζώρτζου
Μια ωραία ιστορία διαβάσαμε στη σελίδα της γνωστής δημοσιογράφου Ειρήνης Νικολοπούλου, η οποία είχε μια υπέροχη και αναπάντεχη συνάντηση με έναν μικρό μόνο αδέσποτο γατούλη, τον οποίο και αμέσως υιοθέτησε.
Η δημοσιογράφος βρισκόταν σε μια παρέα, στις Κορυσχάδες Ευρυτανίας, στην οποία μιλούσαν για γάτες. Πόσο δηλαδή ωραίο είναι να έχεις ένα τέτοιο ζωάκι. Η  κ. Νικολοπούλου ανέφερε ότι δεν είχε ποτέ ούτε σκύλο ούτε γάτα. Και μεταξύ σοβαρού και αστείου είπε ότι αν ήταν να υιοθετήσει ένα γαλανομάτη γάτο, ίσως τότε το σκεφτόταν.
Και η ζωή, όπως ξέρουμε, παίζει τα παιχνίδια της. Το πρωί της επόμενης μέρα, όπου βρισκόταν στο σπίτι της καλής της φίλης και κουμπάρας της, άνοιξε την πόρτα του σπιτιού και βλέπει ένα μωρό γατάκι, περίπου δυο μηνών, μοναχούλι του, να γρατζουνάει και να κλαίει απέξω. Το γατάκι είχε υπέροχα γαλανά μάτια.
Οι φίλοι της στο σπίτι, αλλά και η ίδια, δεν πίστευαν στα μάτια της. Και της λένε: “αυτός ο μικρός, μόλις δύο μηνών, και ούτε, ήρθε για σένα. Το σύμπαν συνωμότησε για να τον πάρεις.”
Δεν ξέρουμε αν συνωμότησε το σύμπαν αλλά ο μικρούλης στάθηκε τυχερός καθώς η δημοσιογράφος δεν μπόρεσε να αντισταθεί στη γοητεία του και τον υιοθέτησε χωρίς δεύτερη σκέψη.
Το αστείο σε αυτό είναι ότι η κ. Νικολοπούλου δεν ήξερε να ξεχωρίσει αν είναι αρσενικό ή θηλυκό και για αυτό έψαξε στην Google. Και κατάλαβε ότι είναι αγοράκι. Τον ονόμασε λοιπόν Emmanuel ή Manu (από τον Emmanuel Macron). Και επέστρεψε στην Αθήνα μαζί του.
Η ίδια αναφέρει για αυτό στη σελίδα της στο Facebook” Δεν θα τον έπαιρνα αν δεν αισθανόμουν ότι είναι η κατάλληλη στιγμή για να βάλω μες το σπίτι μου και στη ζωή μου ένα μικρό γατί … τώρα γιατί η στιγμή είναι η κατάλληλη, δεν είναι της παρούσης…
Πέστε μου λίγο την εμπειρία σας σας παρακαλώ !
Το πρώτο βράδυ πέρασε με τον Μανού να μουρμουράει και να ηρεμεί μόνο όταν τον έπαιρνα στα χέρια μου!”
Εμείς ευχόμαστε και στους δύο να έχουν καλή ζωή μαζί. Με υγεία, αγάπη και πολλές πολλές αγκαλιές.
Μυρτώ Τζώρτζου, petpetmag@gmail.com

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=3382480645167568&set=a.2557946094287698&type=3&theater

Διαβάστε επίσης

2 σχόλια

Μαριανθη Πλακωτακη 21 Οκτωβρίου, 2020 - 12:11 πμ

Καλοριζικο στην δημοσιογραφο αγαπη θελει και καλη τροφη εισαι τυχερη και αυτο ακομα πιο πολυ τυχερο

Reply
MARIA 24 Οκτωβρίου, 2020 - 12:35 πμ

ΥΠΕΡΟΧΟ ΜΩΡΟ ΝΑ ΤΟ ΑΓΑΠΑΣ ΣΕ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΝ ΟΛΟΙ

Reply

Αφήστε ένα Σχόλιο