Ένας γάτος ψηφίστηκε ως η “Προσωπικότητα της Χρονιάς”

από Μυρτώ Τζώρτζου

Ένας γάτος στην κομητεία Buckinghamshire της Μεγάλης Βρετανίας έχει γίνει ο απόλυτος σταρ. Οι κάτοικοι μάλιστα που τον λατρεύουν τόσο που τον ψήφισαν ως την “Προσωπικότητα της Χρονιάς”.

Ο Claude είναι ένας πανέξυπνος και πολύ κοινωνικός ασπρόμαυρος γάτος, ο οποίος περνάει τη μέρα του κάνοντας βόλτες στην οδό Wolverton High Street, όπου επισκέπτεται τα καταστήματα για να πάρει λιχουδιές αλλά και πολλά χάδια από τους fans του. Στη συνέχεια επιστρέφει στο σπίτι του και στην ιδιοκτήτριά του, τη Victoria Kane, η οποία τον υιοθέτησε από το καταφύγιο RSPCA το 2015 μαζί με τον αδερφό του Arnie.

Λόγω της μεγάλης αδυναμίας που του έχουν όλοι, οι κάτοικοι αποφάσισαν να του απονείμουν το βραβείο Wolverton Personality of The Year 2016, της “Προσωπικότητας της Χρονιάς”.

Βέβαια ο πονηρός αυτός γατούλης πριν από λίγες μέρες τους καρδιοχτύπησε εκεί όλους όταν εξαφανίστηκε. Άρχισαν να τον ψάχνουν μανιωδώς. Τοποθέτησαν παντού ανακοινώσεις για να ενημερωθούν όλοι. Τα social media δε πήραν στην κυριολεξία φωτιά. Από το μυαλό όλων πέρασε το χειρότερο. Ευτυχώς τρεις μέρες μετά ο Claude εμφανίστηκε, τρία μίλια μακριά από το σπίτι του.

“Πίστεψα ότι κάτι κακό έπαθε. Και επειδή είμαι σίγουρη ότι οι αναζητήσεις του δεν θα σταματήσουν εδώ, μάλλον θα πρέπει να του βάλω GPS” είπε η Victoria.

 

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο