Η “απάντηση” ενός ζευγαριού που περιμένει παιδί όταν το συμβούλεψαν να διώξει τα σκυλιά του λόγω εγκυμοσύνης

από Μυρτώ Τζώρτζου

Όταν η Sanjana Madappa και ο Aditya Raheja από την πόλη Bangalore της Ιδίας έμαθαν ότι περιμένουν παιδί δεν περίμεναν την αντίδραση πολλών συγγενών τους αλλά και του γιατρού τους, οι οποίοι τους συμβούλεψαν να δώσουν τα σκυλιά τους και να αφοσιωθούν ολοκληρωτικά στο μωρό τους.

από τη Μυρτώ Τζώρτζου (petpetmag@gmail.com)

” Η συμβουλή τους ήταν μαχαίρι στην καρδιά μας. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς πολλοί άνθρωποι διώχνουν τα αγαπημένα τους κατοικίδια όταν αποκτούν παιδί” λέει η Sanjana στο διαδικτυακό Buzzfeed.

Το ζευγάρι φυσικά δεν σκέφτηκε ούτε ένα λεπτό να αφήσει τα αγαπημένα του σκυλιά. Και όσο για την απάντησή τους σε όλους αυτούς, πήραν τα αγαπημένα τους σκυλάκια και έκαναν την πιο γλυκιά φωτογράφηση.

Η Sanjana και ο Aditya ανέβηκαν στα σκαλιά της εκκλησίας πριν από δυο χρόνια. Ο Aditya είναι μεσίτης και η Sanjana εργάζεται σε μια φιλοζωική οργάνωση που ονομάζεται CUPA.

Ο γιος τους Ayan γεννήθηκε μια εβδομάδα μετά τη φωτογράφηση. “Είχα δύσκολη εγκυμοσύνη. Και οι δουλειές στο σπίτι μετά τη γέννηση του γιου μου αμέτρητες. Η φροντίδα των σκυλιών μας ήταν μέσα στο πρόγραμμά μου και ποτέ δεν ένιωσα ενοχή για αυτό¨, θα πει η περήφανη μητέρα… 4 πλέον παιδιών.

Σύμφωνα με τους ειδικούς το να έχετε στο σπίτι σας σκύλο δεν αποτελεί κανένα κίνδυνο για την εγκυμοσύνη σας.
Βεβαιωθείτε ότι ο σκυλάκος σας είναι εμβολιασμένος (έχοντας κάνει ότι επαναληπτικό εμβόλιο που έπρεπε να κάνει  τη δεδομένη στιγμή) και αποπαρασιτωμένος εσωτερικά και εξωτερικά. Αυτά άλλωστε θα τα κάνατε έτσι κι αλλιώς για να είναι το ζωάκι σας υγιές.

Το μόνο που πρέπει να προσέχετε, ιδιαίτερα με τα μεγαλόσωμα σκυλιά, είναι να μην πηδήξουν πάνω σας και χτυπήσουν την φουσκωτή σας κοιλίτσα!

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο