Γνωρίστε τον Steve, τον τυφλό γατούλη, που τρελαίνεται για πεζοπορία

από Μυρτώ Τζώρτζου

Οι ιστορίες με ζώα που έχουν κάποιο σωματικό πρόβλημα είναι πάντα πιο συγκινητικές καθώς μας δείχνουν το μεγαλείο της ψυχής αυτών των πλασμάτων και τη μεγάλη τους αγάπη για ζωή. Είτε είναι τυφλά, είτε κουφά, είτε ανάπηρα, τα ζώα αυτά μας ξαφνιάζουν με την τρυφερότητά τους και τη θετική τους ενέργεια που εμείς οι άνθρωποι στη θέση τους δεν θα είχαμε.

Κάτι ανάλογο είναι και η ιστορία ενός τυφλού γατούλη, του Steve, τον οποίο υιοθέτησε ο Patrick Corr από ένα καταφύγιο της Ιρλανδίας πριν από 6 χρόνια. Το αγαπημένο χόμπι του Steve είναι η πεζοπορία στο δάσος. Ο Patrick τον πηγαίνει εκεί με λουράκι, κάνουν μαζί λίγη ώρα περπάτημα και στη συνέχεια του λύνει το λουρί για να κάνει μόνος του βόλτα. Εκείνος μυρίζει τα λουλούδια, εξερευνάει το μέρος και παίζει. Ακολουθεί τον Patrick ακούγοντας τη φωνή του.

Πριν από ένα περίπου χρόνο ο Patrick και ο Steve ανέβηκαν το πιο ψηλό βουνό της Ιρλανδίας, το Carrauntoohil, για να συγκεντρώσουν χρήματα για ένα φιλοζωικό σωματείο. Και τα κατάφεραν καθώς και στην κορυφή ανέβηκαν και συγκέντρωσαν 1500 ευρώ για να βοηθηθούν και άλλα ζωάκια που έχουν ανάγκη. Δείτε το υπέροχο βίντεο και τις φωτογραφίες.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο