Όταν η Carmen έκανε εντυπωσιακή εμφάνιση στο “Rumors”

από ymavrak

Ήταν απόγευμα Τρίτης 22 Αυγούστου όταν έκανε εντυπωσιακή εμφάνιση στο πιο δημοφιλές στέκι της Βουλιαγμένης, το “Rumors”, η πανέμορφη Carmen η οποία είχε βγάλει έξω τη “μαμά” της Κωνσταντίνα και τη “θεία” της Κατερίνα.

H Carmen είχε καταφθάσει από το Λαγονήσι για να απολαύσει την κοσμική ζωή των Νοτίων Προαστίων.

Πιο αναλυτικά οι συστάσεις: H Carmen, μια γλυκύτατη θηλυκιά πιτμπουλίνα, δεν άργησε να κλέψει την παράσταση της βραδιάς μοιράζοντας φιλιά (γλειψίματα) στους γύρω της. Αρκεί βέβαια να ένιωθε ότι κι εκείνοι την αγαπούν και στη στιγμή άνοιγε την αγκαλιά της για να τους χωρέσει όλους.

Όπως είναι γνωστό από προηγούμενες αναρτήσεις μας το Rumors έχει “υιοθετηθεί” από την Μπέσυ, την αδέσποτη σκυλίτσα που είναι η μασκότ του μαγαζιού.

Παρά το γεγονός αυτό και παρότι η Μπέσυ έκοβε βόλτες στο μαγαζί, ακολουθώντας τον Αλεξ, η Carmen ήταν πολύ φιλική μαζί της. Μόνο όταν ένα μικρόσωπο τετράποδο εμφανίστηκε από το πουθενά, η Carmen αγρίεψε και χρειάσθηκε να της επιβληθεί η μαμά της η Κωνσταντίνα.

Μια μαμά, η οποία περιέγραφε με μοναδικό τρόπο τη ζωή της με την Carmen αλλά και τα άλλα τετράποδα της οικογένειας. Έτσι μάθαμε πως η Carmen έχει επεκτατικές διαθέσεις μιας και εκτός από τον κήπο του σπιτιού διεκδικεί ακόμη και το σαλόνι αλλά και την κρεβατοκάμαρα της Κωνσταντίνας.

Τα διεκδικεί όμως με τον γλυκύτατο τρόπο της και έτσι πολύ δύσκολα κάποιος μπορεί να της χαλάσει το χατίρι.

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο