25 άνθρωποι που έσωσαν (μάλλον) το χριστουγενιάτικο δέντρο από τα κατοικίδια

από Μυρτώ Τζώρτζου

Όλοι γνωρίζουμε τι συμβαίνει στο σπίτι τα Χριστούγεννα όταν υπάρχουν κατοικίδια. Αν δε είναι και μικρά στην ηλικία, τότε κάνουν τα πάντα για να θυμόμαστε αυτές τις μέρες. Ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο θα πέσει κάτω, μερικές λάμπες θα σπάσουν, μερικά στολίδια θα βρεθούν σε άλλα μέρη του σπιτιού, κάποιες γιρλάντες θα διαλυθούν…γνωστά πράγματα δηλαδή. Βέβαια πέρα από το αστείο του πράγματος (όχι και τόσο αστείο) όλος αυτός ο γιορτινός στολισμός είναι επικίνδυνος και για την υγεία τους, καθώς δεν είναι λίγα τα ζωάκια εκείνα που καταπίνουν ό,τι βρουν μπροστά τους.

Έτσι ορισμένοι για να έχουν και το χριστουγεννιάτικο δέντρο ολόκληρο και το κατοικίδιό τους καλά προσπάθησαν να βρουν ευφάνταστους-δε λέμε- τρόπους ώστε να τα προστατέψουν και τα δυο. Μερικοί αντικατέστησαν το δέντρο με λαμπάκια και στολίδια, άλλοι έβαλαν φράγματα γύρω από αυτό ώστε να μην προσεγγίζεται εύκολα, άλλοι έκαναν διάφορες πατέντες που δεν είναι και οι πιο ωραίες του κόσμου. Τουλάχιστον προσπάθησαν.

Τώρα, για να πούμε την αλήθεια, δεν είμαστε και πολύ σίγουροι ότι με αυτούς τους τρόπους θα μείνουν μακριά τα ασυγκράτητα κατοικίδια.

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο