5 πράγματα που συμβαίνουν όταν τυλίγεις δώρα με τις γάτες

από Μυρτώ Τζώρτζου

Kαι σε ποιον δεν αρέσουν τα Χριστούγεννα. Οι μέρες αυτές είναι τόσο ευχάριστες και τόσο μαγικές που θα θέλαμε να κρατούσαν περισσότερο. Αναμφισβήτητα ένα από τα καλά των γιορτών είναι και η ανταλλαγή δώρων. Όταν μάλιστα επιμελείσαι εσύ το πακετάρισμα αυτών των δώρων, τότε η χαρά είναι διπλή.

Αν έχετε κατοικίδια, και ειδικά γάτες σε μικρή ηλικία, το να πακετάρεις δώρα δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο. Γιατί ναι, ξεκινάς με χαρά, δημιουργικότητα και ενθουσιασμό όμως στο τέλος όλο αυτό εξελίσσεται … η χαρά της γάτας. Και λέμε για γάτες επειδή με τους σκύλους κάνεις και καμιά δουλειά… Με τις γάτες δίπλα δεν έχεις ελπίδα.

Τώρα αν είστε από τους αισιόδοξους και πιστεύετε ότι και η γάτα θα χαρεί και εσείς τη δουλειά θα την κάνετε, εμείς δεν μπορούμε παρά να σας πούμε τι ακριβώς θα ζήσετε. Για να είστε κατάλληλα προετοιμασμένοι.

1. Ξαπλώνουν χωρίς καμιά ενοχή στο χαρτί περιτυλίγματος

Την ώρα που έχετε έτοιμο το δώρο και γυρνάτε να πάρετε το χριστουγεννιάτικο περιτύλιγμα, διαπιστώνετε ότι η καλή σας γατούλα απολαμβάνει τον ύπνο της πάνω του χωρίς να έχει καμιά ενοχή. Αν τώρα προσπαθήσετε να τη σηκώσετε, το μόνο που θα καταφέρετε είναι να το σκίσετε.

2. Μασούν το σιλοτέιπ 

 3. Υποδύονται το δώρο 

Οι γάτες θέλουν να είναι το επίκεντρο της προσοχής όλων. Και θα κάνουν τα πάντα για να το πετύχουν. Μετά το χαρτί περιτυλίγματος και το σιλοτέιπ, σειρά έχουν οι τσάντες των δώρων. Δίνουν μια και βρίσκονται μέσα.

4. Στην αναμπουμπούλα…οι γάτες χαίρονται

Όσο περισσότερη αναστάτωση τόσο καλύτερα. Αυτός είναι ο βασικός κανόνας αν στο σπίτι έχετε μικρά σε ηλικία γατάκια. Για αυτό και τύλιγμα δώρων και γάτες δεν πάνε μαζί. Αν λοιπόν δεν θέλετε να δημιουργήσουν έναν μικρό χαμό, ή περιορίστε τες σε έναν άλλο χώρο ή κρυφτείτε εσείς κάπου για να φτιάξετε τα δώρα.

5. Επιτηρούν με αυστηρό βλέμμα τα κουτιά

Το να μπαίνουν και να ξαπλώνουν μέσα στα κουτιά είναι ένα από τα πιο αγαπημένα παιχνίδια των γάτων. Αν θέλετε να τις ξεγελάσετε και να μη χαλάσουν τα κανονικά σας, πάρτε ένα δυο από αυτά που δεν χρειάζεστε και δώστε τα να παίζουν όση ώρα εσείς κάνετε τη δουλειά σας. Όχι ότι έχετε πολλές ελπίδες…

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο