Βρήκε σπίτι ο παρατημένος σκυλάκος της Λάρισας που έχει καρκίνο και του μένουν λίγοι μήνες ζωής

από Μυρτώ Τζώρτζου

Τα νέα είναι υπέροχα για το άρρωστο σκυλάκι, τον Άλμπερτ, από τη Λάρισα, το οποίο δεν έχει πολύ χρόνο ζωής λόγω καρκίνου και έψαχνε κάποιο σπίτι να το φιλοξενήσει για όσο ζήσει. Tο σπίτι αυτό βρέθηκε στην Αθήνα όπου θα μεταφερθεί για να ζήσει όπως του αξίζει.

Ο σκυλάκος κάποτε είχε σπίτι. Όμως επειδή ήταν άρρωστος -είχε μια πληγή στο μάτι που άνοιγε- τον εγκατέλειψαν στο δρόμο. Το ανέλαβε το Φιλοζωικό Σωματείο  Αδέσποτοι Εθελοντές Λάρισας https://www.facebook.com/AdespotoiEthelontesLarisasPhilozoikoSomateio/ και τον πήγε στον κτηνίατρο. Εκεί έμεινε 5 μήνες.

Το ματάκι του είχε αφαιρεθεί, όμως η πληγή άνοιξε ξανά. Με μια βαθιά τρύπα στη μύτη και ένα οφθαλμικό κόγχο που βγάζει πύον οι εθελοντές ανέλαβαν να τον πάνε στην Κτηνιατρική Σχολή. Έβγαλαν αξονική τομογραφία, έκαναν εξετάσεις.

Τα νέα όμως δεν ήταν καθόλου καλά. Ο σκύλος διαγνώστηκε με νεοπλασία σε όλη την αριστερή μουσουδίτσα του. Η βιοψία θα βγει μετά τις γιορτές, αλλά δεν δόθηκε καμιά ελπίδα. Οι γιατροί του έδωσαν 6 μήνες με ένα χρόνο ζωής.

Το σπίτι βρέθηκε, όμως όχι και το μεταφορικό μέσο που θα μεταφέρει τον Άλμπερτ στην Αθήνα στη νέα του οικογένεια.

Οι Αδέσποτοι Εθελοντές Λάρισας κάνουν έκκληση να βρεθεί κάποιος εθελοντής που θα τον μεταφέρει.

Θα βρίσκεται σε box μεταφοράς. Όποιος θέλει να κάνει αυτή τη μεταφορά ας καλέσει στο
6942872605 ή να στείλει μήνυμα στη σελίδα τoυς στο Facebook. https://www.facebook.com/AdespotoiEthelontesLarisasPhilozoikoSomateio/

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο