Σκύλος βρέθηκε να περιφέρεται στο δρόμο με σημείωμα ότι ψάχνει σπίτι επειδή πέθανε ο κηδεμόνας του από κορονοϊό

από Μυρτώ Τζώρτζου
Ένα σκυλάκι βρέθηκε στα τέλη Αυγούστου να περιφέρεται μόνο του σε δρόμο έχοντας στο λαιμό του ένα σημείωμα. Το περιστατικό συνέβη στη Λίμα του Περού και είναι ιδιαίτερα συγκινητικό.
Ο σκυλάκος με το όνομα Chester ζούσε με έναν άνθρωπο που τον αγαπούσε πολύ. Όμως αυτός αρρώστησε από κορονοϊό και δυστυχώς δεν τα κατάφερε.
Το ζώο έμεινε μόνο του να περιφέρεται στους δρόμους ζητώντας λίγο φαγητό. Λίγο πιο εκεί ήταν ένα σούπερ μάρκετ, στο οποίο εργαζόταν ο άνθρωπος που το είχε. Όσοι πέρασαν δίπλα του είδαν ένα σημείωμα στο λαιμό του που έγραφε “Γεια σας. Λέγομαι Chester και θέλω να με βοηθήσετε. Ο άνθρωπος που με είχε πέθανε από Covis-19 και δεν έχω πού να πάω. Σας παρακαλώ, μη με αγνοήσετε”. Οι υπάλληλοι του καταστήματος γνώριζαν την ιστορία του και του έβαλαν αυτό το σημείωμα μήπως κάποιος από τους πελάτες τους θελήσει να τον υιοθετήσει.
Ο σκύλος στάθηκε τυχερός γιατί τον πήραν οι άνθρωποι του φιλοζωικού σωματείου Huellitas Felices Peru και τον πήγαν στο καταφύγιο. Οι εξετάσεις του έδειξαν ερλιχίωση. Επίσης είχε και πολλά τσιμπούρια.
Η ιστορία του έγινε γνωστή μέσω διαδικτύου και ο Chester φάνηκε άλλη μια φορά τυχερός καθώς βρέθηκε σπίτι να τον υιοθετήσει. Καλό τέλος για ένα σκυλάκο που ήταν άτυχος.

Πηγή: Mirror. Φωτογραφίες: Huellitas Felices Peru/Newsflash).

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο