Δείτε τον Rex, το γάτο που έχασε τα δύο μπροστινά πόδια του αλλά καταφέρνει να περπατάει και να στέκεται σαν άνθρωπος (Βίντεο-Φωτό)

από Μυρτώ Τζώρτζου
Λέγεται Rex, είναι ένας υπέροχος γατούλης από τον Καναδά και πολύ δημοφιλής στα social media έχοντας χιλιάδες followers. Ο όμορφος Rex είχε μια ατυχία στη ζωή του καθώς έχασε τα δύο μπροστινά του ποδαράκια και ένα μέρος της ουράς του.
O γατούλης είναι υιοθετημένος σε μια οικογένεια που τον λατρεύει. Και επειδή είναι πολύ ζωηρός και παιχνιδιάρης, βρήκε τρόπο να χαίρεται τη ζωή του. Να περπατάει με τα δύο ποδαράκια του. Αυτό ήθελε προσπάθεια αλλά το κατάφερε. Και όχι μόνο περπατάει αλλά τρέχει κιόλας, ανεβαίνει σε καρέκλες και κατεβαίνει μάλιστα και σκάλες. Συχνά στέκεται στα δύο του πόδια σαν άνθρωπος. Και εκεί είναι που τρελαίνει τους δικούς του και τρέχουν να τον βγάλουν φωτογραφία.
Εκείνοι μετά του ανεβάζουν μετά και καθημερινά φωτογραφίες και βίντεο από τη ζωή και τις περιπέτειές του στη σελίδα του στο Instagram. Ο Rex έχει γίνει ένας σταρ.

Φωτογραφίες: Rex2paws

Πηγή: Bored Panda

@rex2paws

Head first today into the laundry #catsoftiktok #fyp #kitty #kitten #animals #cute #cat #cats #smile #funny

♬ Cutie – GTech

@rex2paws

Little nubbin cat hoppin around #catsoftiktok #cat #kitty #kitten #animal #bunny #cute

♬ Banana (feat. Shaggy) [DJ FLe – Minisiren Remix] – Conkarah

@rex2paws

Being a good 🦖 #cat #catsoftiktok #kitty #animal #animals #cats #goodmood #kitten #kittens

♬ The Sound Of Silence – Simon & Garfunkel

@rex2paws

I’m a pretty kitty , I’m Stunnin #stunnin #catsoftiktok #goodmood #cats #cat #kitty

♬ Stunnin’ (feat. Harm Franklin) – Curtis Waters

@rex2paws

Rex was born with paws but fell into a water dish in winter on a farm and lost his front paws and tail #catsoftiktok #cat #goodvibes #animals #animal

♬ original sound – Rex2paws

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο