Τον πήραν μωρό αλλά μόλις έγινε 7 μηνών, τον παράτησαν στο δρόμο- Ας βρεθεί ένα σπίτι για το θλιμμένο γατούλη

από Μυρτώ Τζώρτζου

Η εγκατάλειψη ενός ζώου είναι ένα πολύ σκληρό πράγμα. Να έχεις ένα σκυλάκι, μια γατούλα στο σπίτι σου και μια μέρα να μην το θες πια και να το παρατήσεις έξω στο δρόμο. Δεν είναι τραγικό; Δεν είναι απάνθρωπο; Το πώς νιώθει αυτό το πλάσμα δεν χρειάζεται να το πούμε. Το βλέπουμε στα τρομαγμένα μάτια του όταν το συναντάμε.

Έτσι είναι και το βλέμμα του γατούλη των φωτογραφιών. Του Περικλή. Ο όμορφος Περικλής είναι άτυχος. Ήταν από αυτά τα γατάκια που τα παίρνουν μωρά για να παίξουν τα παιδιά τους και μετά, όταν λίγο μεγαλώσουν, τα αφήνουν στο δρόμο χωρίς να λυπούνται. Πώς θα επιβιώσουν; Πώς θα νιώσουν;

Ο Περικλής λοιπόν, αφού “χρησιμοποιήθηκε” σαν παιχνίδι όταν ήταν μικρούλης, εγκαταλείφθηκε στο δρόμο μόλις έγινε λίγο μεγαλύτερος. Και λέμε λίγο μεγαλύτερος γιατί ακόμα παραμένει μικρός, καθώς είναι περίπου 8 μηνών. Από τη μια μέρα στην άλλη βρέθηκε σε ένα τελείως ξένο περιβάλλον, στο οποίο έπρεπε να επιβιώσει. Κάτι δύσκολο για ένα ζώο που δε ξέρει το έξω. Δεν έχει μάθει τους κινδύνους, ούτε την αδέσποτη ζωή.

Δυστυχώς, λίγες μέρες μετά την εγκατάλειψή του, είναι όλο και πιο θλιμμένος, όλο και πιο μελαγχολικός. Προφανώς αναζητάει την οικογένειά του. Για αυτό πρέπει να του βρούμε σπίτι. Να φύγει από εκεί. Να του δοθεί μια δεύτερη ευκαιρία.

Ο Περικλής είναι ένας υπέροχος γατούλης, πανέμορφος και έτοιμος για χάδια και αγκαλιές. Τρυφερός και καλόκαρδος. Όταν σε βλέπει, σηκώνεται στα δύο του πόδια παρακαλώντας για χάδια. Είναι στειρωμένος, εμβολιασμένος και αποπαρασιτωμένος.

Ας κάνουμε κάτι για αυτόν💗. Τηλέφωνο επικοινωνίας📞: Tηλ. 6945247769  Περιοχή: Κέντρο Αθήνας

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο