Θεσσαλονίκη: Πανέμορφη κοκερίνα ψάχνει άμεσα σπίτι γιατί δεν μπορούν να τη φροντίσουν πια

από Μυρτώ Τζώρτζου

Μπορεί τα ζώα να είναι οικογένεια όμως κάποιες φορές συμβαίνει να μην είμαστε πια ικανοί να τα φροντίσουμε. Αυτό μπορεί να μας συμβεί κυρίως αν αρρωστήσουμε ή αν γεράσουμε. Τότε πραγματικά τα πράγματα είναι δύσκολα. Όσο και αν αγαπάμε το κατοικίδιό μας, αν δεν μπορούμε να είμαστε μαζί του, θα πρέπει να φροντίσουμε να πάει κάπου που θα είναι ευτυχισμένο και δεν θα κινδυνεύει.

Ξέρω, θα πείτε πολλοί ότι πώς είναι δυνατόν κάποιοι να αποχωρίζονται το ζώο τους. Όμως ελάτε στη θέση τους. Ποτέ δεν ξέρει κάποιος τι του επιφυλάσσει το μέλλον. Και για αυτό δεν πρέπει να κρίνουμε.😥

Και καλύτερα να βρει κάποιος σπίτι για το ζώο του παρά να το αφήσει στο δρόμο, μόνο, όπως συνήθως κάνουν.

Ένα τέτοιο σκυλάκι, που δεν μπορεί να μείνει στο σπίτι του πλέον, είναι η όμορφη κοκερίνα των φωτογραφιών. Μια γλυκιά σκυλίτσα, 9 ετών και 25 κιλών, της οποίας η κηδεμόνας είναι πλέον μεγάλη σε ηλικία και δεν μπορεί να τη φροντίσει. Έτσι αποφάσισε να της βρει ένα καλό σπίτι να την υιοθετήσει και να της προσφέρει τη σιγουριά που χρειάζεται.

💘Η κοκερίνα δεν είναι στειρωμένη, με τα άλλα τα ζώα είναι φοβιτσιάρα και είναι πολύ ήσυχη. Κατάλληλη για οικογένεια με παιδιά.

Γίνεται έκκληση να βρεθεί ένα σπίτι άμεσα ώστε να μεταφερθεί εκεί και να ζήσει. Είναι στη Νέα Κρήνη, στην Καλαμαριά. Αν ενδιαφέρεστε, κάντε ένα τηλέφωνο στο 📞 6977634091.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο