Ένα κοριτσάκι 9 ετών βοηθάει φιλοζωική οργάνωση πουλώντας λεμονάδες

από Μυρτώ Τζώρτζου
Νιώθουμε ιδιαίτερη χαρά όταν βλέπουμε μικρά παιδάκια να δείχνουν την αγάπη τους στα ζώα και να κάνουν πράγματα για αυτά. Ακόμα και η πιο μικρή πράξη αγάπης ενός μικρού παιδιού προς τα ζώα είναι πολύ σημαντική τόσο για τα ίδια τα ζώα φυσικά όσο και για τα παιδιά που την κάνουν.
Ένα τέτοιο παράδειγμα είναι και η 7χρονη Landri Herndon, από τη Λουιζιάνα των Ηνωμένων Πολιτειών. Η Landri αγαπάει πολύ τα ζώα και θέλησε να κάνει κάτι για να τα βοηθήσει. Έτσι σε συνεργασία με το φιλοζωικό οργανισμό Must Luv Dogs Louisiana Rescue https://mustluvdogs.org/ αποφάσισε να οργανώσει ένα event στο οποίο θα πουλούσε λεμονάδες. Τα έξοδα από τις πωλήσεις θα δίνονταν στον οργανισμό σαν ένα μικρό δείγμα αγάπης για τα ζώα.
Έτσι πριν από λίγες μέρες δημιουργήθηκε ένα stand για αυτό το σκοπό έξω στο δρόμο. Η μικρή φόρεσε το καλύτερο χαμόγελό της, ξεκίνησε να πουλάει λεμονάδες και να μιλάει στον κόσμο για τα ζώα που έχουν ανάγκη να βρουν σπίτι.
Στο τέλος της μέρας είχε υιοθετηθεί ένα σκυλάκι και είχαν συγκεντρωθεί πάνω από 350 δολάρια, κάτι που έκανε τη Landri ιδιαίτερα χαρούμενη. Θα ήθελε μάλιστα να το επαναλάβει κάποια στιγμή. Δίπλα της φυσικά είχε την περήφανη μαμά της Lacie Herndon, η οποία γνωρίζει από κοντά τους εθελοντές του Must Luv Dogs Louisiana Rescue και το σημαντικό έργο τους στη διάσωση ζώων και τους στηρίζει παρέα με την κόρη της.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο