Γυναίκα βρήκε στο δρόμο σκύλο με καρκίνο και τον πήρε σπίτι για να ζήσει καλά μέχρι να πεθάνει

από Μυρτώ Τζώρτζου
Είναι αλήθεια ότι λίγοι άνθρωποι θα φιλοξενούσαν ένα ζώο που είναι στα τελευταία στάδια μιας αρρώστιας και γνωρίζουν ότι θα είναι μαζί του για λίγο καιρό. Ο βασικός λόγος που δεν θα έκαναν κάτι τέτοιο , όπως λένε, είναι ότι δεν θα αντέξουν την απώλειά του και δεν θέλουν να μπλέξουν συναισθηματικά. Διαφορετικά το βλέπουν όταν είναι ο σκύλος τους σε μια τέτοια θέση και διαφορετικά όταν είναι να πάρουν ένα ζώο από καταφύγιο ή από το δρόμο για να πεθάνει σπίτι τους. Και όμως είναι το ίδιο.
Στην πόλη Crystal Lake, στο Ιλινόις των Ηνωμένων Πολιτειών ζει ένα ζευγάρι, η Jenny Leech και ο σύζυγός της. Φιλόζωοι και οι δύο κάνουν αυτό που δεν θα έκαναν οι πολλοί, όπως είπαμε πιο πάνω. Φιλοξενούν ένα σκυλάκι που είναι στα τελευταία στάδια του καρκίνου και πρόκειται να πεθάνει σύντομα. Με απίστευτη αγάπη και φροντίδα το σκυλάκι αυτό θα πεθαίνει σε σπίτι, δίπλα σε αυτούς τους δύο ανθρώπους. Σε διαφορετική περίπτωση θα πέθαινε μέσα σε ένα κλουβί καταφυγίου ή, το πιο πιθανό, θα του γινόταν ευθανασία.
 Η Leech φωτογραφίζεται με τον 12χρονο Theo, το σκύλο που βρήκε σε άθλια κατάσταση στο πάρκινγκ του εμπορικού κέντρου Joliet.III.Walmart. Η ίδια αναφέρει: “Ο Theo έχει κακοήθεις όγκους στην κοιλιά. Ο κτηνίατρος είπε ότι δεν έχει πολύ καιρό ζωής αλλά δεν μπορεί να υπολογίσει πόσο. Και παρά τα όσα περνάει, είναι ευτυχισμένος. Θα βοηθήσουμε να ζήσει καλά και να κάνει πράγματα για όσο καιρό του μένει. Πολλοί μάλιστα θέλουν να κάνουν διάφορα για αυτόν. Κάποιος μας ζήτησε να τον πάει μια βόλτα με τη βάρκα του στη λίμνη, ένας άλλος να τον πάει βόλτα με κάμπριο αυτοκίνητο και άλλος να του “γνωρίσει μια σκυλίτσα σε ένα ραντεβού. Είναι πολύ όμορφα όλα αυτά”.
Η Leech στη σελίδα της στο Facebook ανεβάζει καθημερινά φωτογραφίες του Theo και μοιράζεται τις όμορφες και πολύτιμες στιγμές του με τους διαδικτυακούς φίλους της, που είναι και φίλοι πλέον του σκύλου. “Δεν γνωρίζουμε το παρελθόν του. Τι του έχει συμβεί και πώς έζησε. Όμως η αγάπη και η στοργή που μπορούν να του δοθούν έστω και τώρα του δίνουν μια δεύτερη ευκαιρία στο να ζήσει, έστω και λίγο, μια υπέροχη ζωή”, θα πει η ίδια.
Εμείς λέμε μπράβο που υπάρχουν αυτοί οι υπέροχοι άνθρωποι.

Η Jenny Leech με τον Theo που έχει καρκίνο σε τελικό στάδιο (Φωτογραφία WGN)

Φωτογραφία Stacy Tierman

Φωτογραφία Ksmith@shawmeida.com

Φωτογραφία Ksmith@shawmeida.com

Δημοσιεύτηκε από Jenny Leech στις Δευτέρα, 24 Αυγούστου 2020

 

When the cat finally asks to see your octopus collection but you end up accidentally falling asleep instead. 😔 😴 Don’t miss your chance to see Theo on TV!Set your DVR to record @wgnnews Chicago tomorrow, Mon, Aug 24 at 4 pm and 6 pm. Reporter Erin Ivory shares the story of Theo and his bucket list adventures. We hope to have a digital link to share for anyone not able to catch it.#bucketlistadventures #bucketlist #theopus #fosterdogsofinstagram #fosterdog #seniordogsofinstagram #seniordogsrock #goldenretrieversofinstagram #goldenretriever #tortiesofinstagram #tortiecats #dogsandcats

Δημοσιεύτηκε από Big Ben and Tiny Tim στις Κυριακή, 23 Αυγούστου 2020

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο