Σκύλος βοηθάει με μαγικό τρόπο μια κοπέλα να ξεπεράσει το θάνατο της αδερφής της που πέθανε από καρκίνο

από Μυρτώ Τζώρτζου
Μια στενάχωρη αλλά και όμορφη ταυτόχρονα ιστορία δημοσιεύει το Humans of New York.  Μια συγκινητική ιστορία αγάπης και αφοσίωσης ενός σκύλου σε μια κοπέλα.
Η κοπέλα έχασε την αγαπημένη της αδερφή Jeny από καρκίνο. Η απώλεια φυσικά της στοίχισε πολύ και τη βύθισε στην κατάθλιψη.
Όταν ξεκίνησε η αρρώστια, η οικογένεια θέλησε να πραγματοποιήσει στη Jeny κάποια όνειρά της, όπως να κάνει ιππασία, να κάνει μπάνιο στους καταρράκτες της Χαβάης και άλλα.
Περνώντας όμως ο καιρός η κατάστασή της γινόταν όλο και πιο σοβαρή. Έτσι η αδερφή και η μητέρα της θέλησαν να της κάνουν ένα “δώρο” ακόμα. Να της φέρουν ένα σκυλάκο να της κάνει παρέα για όσο ζήσει. Και έτσι έγινε. Ο όμορφος και γλυκός Jet ήρθε στο νοσοκομείο. Καθόταν συνέχεια δίπλα της και την κοιτούσε στα μάτια. Την ακολουθούσε παντού και με τον τρόπο του τη φρόντιζε. Κοιμόταν μαζί της. Είχε γίνει η παρέα της.
Η Jeny αισθάνθηκε για πρώτη φορά από τότε που αρρώστησε ευτυχισμένη. Η σχέση τους έγινε μοναδική. Κάποια στιγμή όμως δεν μπορούσε ούτε να σηκωθεί ούτε να μιλήσει. Ο χρόνος της τελείωνε. Ο Jet πάντα δίπλα της να της κάνει παρέα. Τι θα γινόταν όμως μετά;
Ο σκύλος είχε γίνει πλέον κομμάτι της οικογένειας. Η αδερφή της Jeny της υποσχέθηκε ότι θα τον κρατήσουν και θα τον φροντίσουν. Δεν θα μπορούσαν άλλωστε να τον αποχωριστούν.
Η κοπέλα που έχασε την αδερφή της τελειώνει την ιστορία της λέγοντας: “Είναι 2 χρόνια πλέον μαζί μας. Όταν είμαι λυπημένη, έρχεται δίπλα μου και δεν φεύγει ούτε στιγμή. Νιώθω ότι αυτό που μας συνδέει είναι μοναδικό. Καταλαβαίνει τη θλίψη μου και είναι πάντα εκεί δίνοντας πολλή αγάπη. Άλλωστε και οι δύο χάσαμε ένα πολύ αγαπημένο πρόσωπο.

Δημοσιεύτηκε από Humans of New York στις Δευτέρα, 24 Αυγούστου 2020

Πηγή Bored Panda και Humans of New York

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο